Lovad uppdatering nr 1

I helgen var vi som bekant iväg till fjällriket för att socialisera och åka slalom med Marléne och Kimmen.
Vi varvade skidåkningen med lite pauser för mat och dryck, och lite snack...snacket var även det av det varierande slaget, där varvades det med, även för killar, användbara salvor, barnprat, festprat och friluftsliv i stort. :)
Sen var mycket av det som sades barnförbjudet, så jag lämnar mycket därhän. :)
Nåt som framkom väldigt frekvent var Kimmens mani på att vara tydlig, i detta fall i form av ett pekfinger som dyker upp i Marlénes ansikte i tid och otid. Det hade vi mycket roligt åt, många gånger under helgen.



Vidare så avslöjades det...prekära smeknamnet på Kimmen, nämligen Ali H. Jag fördjupar mig inte det, utan skrattar gott åt minnet. Marléne illustrerar personen Ali H på ett förträffligt sätt här nedan.






På lördagen var det iallafall dags för det första åket....jag var mycket nervös när jag spände på mig pjäxor och skidor...



Efter en förmiddag i backen så var det så dags för lite mat...vilket var ett otroligt välkommet avbrott enligt min mening... pjäxorna åkte av med en väldig hast kan jag lova!



När det var dags att göra kväll så återvände vi till husvagnen för lite grillning medelst drickning...Markus och Kimmen skötte grillen, och jag och Marléne roade oss med lite guitar hero... När dagen sedan tog ut sin rätt, och alla kröp i säng utom Kimmen, så gjorde han sitt bästa för att förlänga kvällen... jag låter bilden tala sitt tydliga språk...:)





Innan det var dags att åka hem, så tänkte vi föreviga resan med att knäppa ett kort med oss alla fyra på....Markus riggar kameran, vi väntar....




...och allt slutar med ett brak....



Min lilla grand danois kom flygande i tron om att han egentligen var en chiauhau, och det kan ju bara sluta på ett vis. :)


Oj, nu höll jag på att glömma....det är inte alla som lyckas vurpa i barnbacken...men jag har bildbevis....Motivet hävdar dock att han lagt sig där... men ja...vem vet...




Hur som haver, vi hade en otroligt rolig helg!
Tack Marléne och Ali H!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0