Home Sweet...

Ja så var veckan snart slut...fredag igen imorgon.
Veckan som gått har varit väldigt givande. Mina två dagar i Malmö var väldigt intressanta och givande. Sånna där tillställningar brukar ju kunna tendera att bli tråkiga och jobbiga, men jag hade inte en enda tråkig sekund! :)
Kan bli lite förändringar framöver i mitt arbetssätt, men det ska bara bli roligt! :)

Vad har hänt mer då....? Jag vet inte riktigt...inte mycket... livet löper på...jobb, mat och sovande...i stort sett obefintlig kontakt med övriga, men vad ska man göra åt den saken? Man kan ju inte tvinga sig på folk...
Men jag har iallafall dig kära vän! ;)

Ikväll är det dags för hockey igen...vid tv:n...men ärligt talat så känner jag mig inte sugen...skulle kanske ge bort min plats...i soffan...nema problemas.

Farewell, so long, aufwiedersehen, goodbye...

I eftermiddag bär det av till ett snöfritt Malmö för lite jobbande i två dagar. Ser faktiskt fram emot det, ska bli väldigt intressant.
Beräknad hemkomst onsdag kväll...för en natts sömn, och sen bär det av upp till Sollefteå över dagen, och sen...är det hemmaplan på fredag. :)

Ha det bra tills vi hörs igen!

Fjällräven in action

Igår var det äntligen dags igen för lite slalom.
Som vanligt så ska det ju vara grin, skrik och bråk innan vi kommer iväg, det är ju tur att man vet att det blir bra när man väl har kommit iväg. :)

Förra gången vi var iväg så debuterade Nova utan sele...det gick jätte jättebra!
Vi tog vid där det slutade för henne. Det är så roligt att se hur stolt hon är över att kunna åka själv.
Igår var det dags för Neo att debutera...och vilken debut!! Han inte bara åkte själv, han åkte tog emot liften själv och åkte hela vägen upp själv. Och första branten, (där vi fortfarande hjälpte Nova) den tog han som ingenting! Vilket då sporrade Nova till att försöka...och vips, så hade vi två barn som klarade sig helt själv i backen. Gud var roligt vi hade!! :)

När vi satt i bilen på väg hem så tittar Neo drömskt ut genom fönstret, suckar och säger; Åååh, vad roligt det var!

Livskvalité!




Ett bra resultat...

...men ack så tråkigt.
Men man blir nog aldrig riktigt nöjd! :)

3-0 efter 5 minuter...och sen en lång transportsträcka...visst, det är roligt att se att spelet funkar...det är roligt att se Pääjärvi slita och få utdelning...det är roligt att se att Nate Dicasmirro inte bara är osynlig...MEN...(sagt likt en dålig kopia av Tony Irving)...Jag vill ju ha lite spänning oxå...spänning som till slut blir bra! :)

Jag ser med spänning fram emot slutresultatet på den här serien...:)

Min kärlek

Som ni säkert redan vet så har jag en tatuering på min rygg tillägnad mina små vildar...
Idag har jag gjort en till...tillägnad mitt livs stora kärlek...han gör det så bra som står ut med mig och alla mina fel och brister...(jag vet, jag har inga, men det råder delade meningar!) ;)
Iallafall; idag traskade jag iväg (i smyg) till Taurus, och duktiga Kennth, och gjorde en tatuering...
Markus reaktion på den låter jag vara osagd...huvudsaken var iallafall att den i slutändan var väldigt positiv! :) Han har inte så lätt att hantera känslor alla gånger, min käre make...:) Jag fnissar när jag tänker på hans första reaktion... hihihi.... ja ja... nog om det...

Här är iallafall det senaste tillskottet...


Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli

Idag var vi ner till BSK för lite skridsko-åkning med barnen.
Ja, Markus åkte med barnen och jag tog med mig Atlas ner så att han fick vara ute och rusa av sig lite.
Neo blir alldeles överlycklig när han får åka skridskor...detta trots att han åker åtminstone två gånger per dag på dagis...
Och han är ju så duktig...:)


När jag och Atlas kom ner så tyckte Nova att det var roligare att busa med oss...





Dagen var inte slut med detta...nej, sen var det dags för barnen att åka på bio med momma och foffa...Bolt. Hade gärna sett den själv, men jag får väl vänta på dvd:n...:)
Så här fin var hon innan avfärd...:)


En bra dag...nästan.

Egentligen känner jag inte för att knåpa ihop något här, men samtidigt så vill jag skriva av mig.

Gårdagen var jättemysig med allt vi hade planerat, och allt gick jättebra...ja förutom restaurangbesöket som blev väldans stressigt pga att vi hade en tid på bowlingen att passa. Orutinerat! Vi borde ju ha fattat att det skulle vara knökat på restaurangen och att allt skulle ta jättelång tid, men inte då. Förhoppningsvis så tänker vi på det till nästa gång.

Barnen tyckte att det var jätteroligt att bowla och de var jätteduktiga. :)
När vi hade bowlat klart så avslutade vi kvällen på Max med en glass var till barnen och en milkshake var till mig och Markus. Mmm! :)

Sen var det ju synd bara att man skulle avsluta kvällen med ett slag i magen...men hur är det man säger..Släkten är värst?!

It´s been a while

Tiden rusar och jag med den.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen; F*n vad fort tiden går!!

Nu är det helg igen, men innan jag vet ordet av så kommer det att vara måndag igen.

Idag har vi varit och köpt en ny tvättmaskin, äntligen!! Det måste vara nästan tre veckor sen den pajade. Men än ska jag inte ropa hej, vi har inte fått hem den än.
Nu ska vi snart iväg och lämna Nova på kalas, och då ska vi övriga passa på att ta en promenad i det härliga vädret!

Ikväll vankas det restaurangbesök för mig, Markus och barnen och efter det så ska det bowlas. Det är första gången för barnen, så det ska bli spännande. :)

Nä, nu måste vi göra oss klara...

Happy tramsdag på er...för att citera min kusin. :)

Äntligen händer det nåt

Och jag måste erkänna att jag är lite överraskad...positivt överraskad.
Enligt aftonbladet så är Pääjärvi klar för Timrå över nästa säsong oxå. Det gör ju inte ont...:)
Nu är det bara ett halvt lag kvar att värva...

Vilken härlig kväll

Efter att ha uträttat en hel del ärenden under eftermiddagen och avklarat middag tillsammans med barnen, så packade vi in oss i bilen för ett besök hos päronen. Packade även en kasse med tvätt, lika bra att passa på. :)
Planen var fika och lite snack medans tvättmaskinen gick, men vi fastnade och blev kvar lite längre...det var ju ett tag sen vi var där, så jag tror att det var ett uppskattat besök.

När vi väl kom hem så pylsade jag på mig mer kläder och tog med mig Atlas på en promenad...gud vad härligt det var! Snön knarrade under fötterna på mig, inte en själ ute förutom vi...det är så underbart att kunna ha honom lös och bara promenera iväg...han följer mig vart jag än går så jag behöver inte ens ha koll på honom! Livskvalité! Jag ser fram emot att kunna ta med honom på längre promenader här framåt våren när han har vuxit på sig litegrann.

Nu ska jag slita mig från datorn och slänga mig i soffan för några avsnitt av Vänner innan det är dags för min date med John Blund.

Ha en trevlig kväll allesammans!



Ny dag, nya utmaningar.

Eller jag vet inte hur mycket utmaning det är att vara hemma och vabba, men kroppen verkar iallafall inställd på kamp.
Fight for your life.

Gårdagen kändes otroligt tung...mycket att göra på jobbet, men allt sitter som i klister. Det blir liksom varken hacket eller malet.
Nåt som iallafall blev gjort igår var min flytt, nu har jag fått eget rum. Skönt! :)

Efter middagen igår så fick jag besök av Fränna, så vi fördrev ca 3.5 timme i köket med att snacka lite skit...vad skönt det kan vara att få vräka ur sig lite. :)
När jag hade sagt hej då till henne så var det dags för lite massage...han vet vad jag behöver maken min... Massagen var startskottet till en lång natts sömn...gud vad gott jag sov!

När sen Neo kom tassandes där strax efter kl 6, så konstaterade vi att det skulle bli en dag med VAB, och eftersom jag absolut inte kan vara hemma imorgon, så tog jag passet idag.
Och här sitter vi nu...Neo spelar tv-spel och jag sitter med datorn i knät...svär över att Facebook ska jävlas med mig hela tiden...
Och kallt är det idag oxå...brrrr....-22....

Over ´n out.

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Malin!

Utmaningen går ut på att:

- Gå in i mappen "mina bilder".


- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.


- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.


- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.

Här kommer min sjätte bild i min sjätte mapp.



Kreta 2008, vi hade precis kommit in på hotellet och Nova utsåg den här sängen till sin. :)


Jag utmanar alla er som läser min blogg och har en egen blogg! :)


Varde snö

F*n vad mycket snö det har fallit idag!!!

Jag skulle ju ha åkt till Mora idag, och jag var på väg... men inne i stan vände jag igen. Inget möte är viktigare än mitt liv! Vilket trafik-kaos!! Det stod bilar och lastbilar överallt. E4 hade helt plötsligt blivit en-filig. Nä tack!

Jag har ringt och avbokat hotellet och meddelat mina kollegor att det får bli ett telefonmöte istället.
Det känns bra!

Facebook-abstinens

Why?!?!? Why!?!?!
Varför kommer jag inte åt facebook???
Jag kommer så långt att jag får fylla i användarnamn och lösenord, men sen när jag trycker enter så händer inget mer. Otrooooligt frustrerande!
Jag vet, det finns andra saker i livet, men just nu håller jag på att brinna av och slänga ut datorn genom fönstret!

Idag vankas barnkalas för Nova mellan 13-15 och Markus ska träna...men i övrigt så blir det lugna gatan. Det pratades om ev. besök på Rödbetsgatan, men vi får se hur det blir med det.

Igår så for jag och barnen och badade efter jobbet tillsammans med J & C, och när allt badande, fikande och duschande var klart, så satte jag mig ensam i bilen och åkte hem. Barnen hade lyckats nästla sig in i familjen Winsa och skulle få sova över hos dom.
Så jag och Markus blev ensamma med taco-fredag och Let´s dance. Inte många minuter efter slutet av programmet så sov vi i varsitt hörn av soffan.
Störd som man är så vaknade jag ändå strax efter 6...men jag somnade om igen efter en stund, tack och lov!

Nä, nu ska jag ta och göra lite nytta kanske...
Ha en bra dag!

Ville bara tala om...

...att jag är hemma igen!
Resan till Malmö har gått bra...men det är skönt att vara hemma igen.
Imorgon vankas jobb igen...risken finns dock att jag blir liiiite sen dit... var ju inte hemma förrän runt 22.30...och jag lär inte somna i första taget...det susar i öronen efter flygresan så att jag tror att jag håller på att bli tokig...
Men men....

Återkommer senare med ett längre inlägg.
G´natt.


Fullt ös medvetslös

Ja den här veckan är verkligen späckad. Men jag ska inte klaga, det är roligt oxå...men ibland önskar jag att dygnet hade några fler timmar! :)

Imorse, 07.30 begav vi oss mot Söderhamn för ett möte över dagen... intressant var det och dagen rusade förbi. Nästan tolv timmar senare var jag åter på hemmaplan.
Först blev det lite kvalitetstid ute med Atlas eftersom det var dags för hans promenad, och sen var det jag, barnen och en sagobok.
M har en jobbarkompis på besök, så han slapp undan läggningen idag...:) Kanske bara rättvist eftersom jag åker till Malmö imorgon och inte är hemma igen förrän runt 22.15 på torsdag kväll...
På fredag får jag min hyrbil för att kunna åka ner till Mora på söndag eftermiddag, men när jag kommer hem på måndag kväll så är det faktiskt lugnt resten av den veckan. :)


Men som sagt...den här veckan är det full rulle...

Ego-pics...

...som det så populärt kallas.
Nu vet jag inte om det har så mycket med egot att göra...men eftersom det fanns några få som ville se hur det ser ut efter mitt besök hos frissan, så kommer här några bilder.
Negativa kommentarer undanbedes...det kan skada mitt ego! ;)




Vilken lördag!!

Ja kan man annat än säga att gårdagen var lyckad?!
Timrå spöar skiten ur FBK...6-0!!! :) Barnen var riktigt nöjda när vi gick därifrån; Mamma, idag gjorde Timrå mååååånga mål! Neo var lyrisk...:)

Efter hockeyn så kom familjen Winsa, även de hade varit och kollat på hockeyn.
Vi käkade god mat som Markus hade kockat ihop medans vi övriga var på hockeyn...även efterrätten stod han för. Vilken man jag har! :)
När allt ätande var undanstökat så plockades mickarna fram, det var dags för Sing star igen!! Whohooooo!
Med risk för att skada Markus manlighet ytterligare, så sopade han nog banan med oss alla... Men roligt hade vi iallafall! :)
Tänkte dela med mig av lite bilder från kvällen....










Vi hade en otroligt trevlig kväll...det är alldeles för långt mellan gångerna! :)

RSS 2.0