Hårda bud i Mellerud

Ja herregud vad många svängar det blev, tyvärr inget svängande ikväll dock...

Ikväll är det fest...många bud har det varit kring barnvaktandet...vi har vänt på varenda sten, men icke. Så vi ställde in oss på att inte gå.
Men igår kväll så kom grannen och erbjöd sig att passa barnen, great!! Party!!
Men icke!
Vaknade imorse med en hosta utan dess like och en rinnande näsa...och samma ljud hördes inifrån vardagsrummet.
Tillbaka på ruta 1 - ingen fest.

Idag har jag sovit, sovit och sovit...klev upp 13.30...sen har jag legat i soffan med Neo och tittat på Bilar, 2 gånger!
Magen värker...protesterar mot all ansträngning som hostan ger.

Markus och Nova är och hämtar lite mat från Korvis nu, så nåt bra blev det iallafall idag.


Fortfarande snuvad

Trodde att en god natts sömn kanske skulle ha gjort susen, men icke. Känner mig fortfarande lika snuvad.
De spelade bra i ca 10 minuter, resterande 50 minuter påminde om en hönsgård...ett pass sen tappade man pucken. Men man får väl trösta sig med att Brynäs var lika bedrövliga...

Klacken hade ordnat ett tifo inför matchen, och det kändes ju till en början väldigt trevligt...men nu känns den som, ja jag vet inte...ett hån?!
För nog får de rycka upp sig ett par snäpp för att det här ska kännas trovärdigt...?





Jaja, jag vet, det var första matchen, man ska inte ha så stora förväntningar...men ändå...jag har ju längtat efter den här kvällen hela sommaren...snacka om antiklimax.
Nya tag imorgon...

Snuvad

Hemkommen från elitseriepremiären...och känslan jag har...ja jag känner mig snuvad på konfekten.
Men jag tänker inte gå in mer på det nu, plitar ihop nåt fint imorgon...för imorgon blir jag hemma, oxå. Neo är fortfarande krasslig.
En sväng in på jobbet blir det iallafall...måste få lite koll på läget inför nästa vecka...

Men men, over ´n out!

-

Det har varit dåligt med uppdateringar nu ett tag...men det har sina orsaker.
Jag har verkligen haft fullt upp på sistone...och just nu känner jag mig ganska låg...det är då det känns bra att ha goda vänner... Ni är guld värda! Otroligt skönt att få ventilera ibland...

Det här får duga för tillfället...over ´n out!

Ja´ä´ int´bitter

Ensam är stark...
Det är mitt motto, och faktiskt, det rimmar på lotto! :)

Veckan som har rusat förbi har varit minst sagt hektisk. Både för mig och min familj...Lasset blir ju lite extra tungt att dra när man är ensam på hemmaplan...men han är så duktig, min man. *kärlek*

Veckan i snabba drag;

Måndag stockholm, från arla till sena kvällen.
Tisdag, Timrå...vi hade Challe Berglund i vårat team, så jag fick mig ett snack med honom, så nu är jag uppdaterad inför torsdagens säsongspremiär! :)
Onsdag...någorlunda lugnt på jobbet, lydnadskurs med valpen på kvällen. Fick faktiskt några matnyttiga tips, så nu är vi igång igen! :)
Torsdag, Sollefteå...hemma sena kvällen, och man kan fundera på om det var värt det...
Fredag, hemmaplan...stämplade ut lite tidigare...fick en date med Elin, såååå trevligt!

Nu väntar vi bara på pappan...sen är det fredagsmys...och Neo är helt exter, det blir fredagsmys med goooodis!! :)

Imorgon bär det av till Högbo Bruk...så ha en trevlig helg alla bekanta.

Onsdag...

Ingen vila ingen ro...men snart är det helg!!

Söndag

Började dagen med en långprommis med kussen och hundarna. Skönt väder, trevligt sällskap och en lycklig hund! :) Men flåset bör åtgärdas omgående...syret tog helt slut i en av backarna...
När vi kom tillbaka hade Markus gjort iordning lite kaffe, som pricken över i:et.

Nu har vi ganska precis kommit hem från Neos första ispass. Helt överlycklig var han! I 40 minuter rände han över isen, trots att han var helt anonym i den stora skaran, ingen att förlita sig på...Så otroligt roligt att se hur han kämpade trots att han druttade på ändan och knäna lite då och då. Han bara reste sig, borstade av sig och fortsatte! :)
Nova blev oxå sugen, så vi passade på att skriva in henne oxå, så på tisdag kör det igång på riktigt.

Nu vankas mat, sen ska vi iväg på simträningen med Nova...full huggning, men det är väl så det ska vara?! :)

Coyote Ugly

Alla vet väl vad Coyote Ugly är?! För er som inte vet, så kan det beskrivas så här;

När man vaknar upp med nån liggandes på din arm, som är så ful att du vill gnaga av dig armen för att komma därifrån utan att riskera väcka personen ifråga...

Inatt var jag med om det...bortsett från den fula personen på armen. Man skulle kunna säga att den fula personen var ersatt av en helvetes jävla värk i axeln, så jag övervägde starkt att gnaga av mig den.
Min nacke och axel tar livet av mig snart...och inte kommer jag att ha tid att uppsöka min naprapat till veckan heller, för i veckan är det jobb jobb jobb...

Men det som inte dödar, det härdar, säger ju de som vet...

Välutrustad

Idag på lunchen så rusade jag iväg till djuraffären och köpte en reflexväst till Atlas...jaaaa, det är ju mörkt nu om kvällarna, och jag vill ju inte att något ska hända honom...jag syns ju...jag har reflexväst...så varför skulle inte valpen ha det?!






Funkar ju skitbra! Till en början var han lite skeptisk, men det gick över rätt så snabbt.
Så nu har vi gjort vad vi kan för att synas om kvällarna iallafall! :)

Kvälls/morgonprommis i Mora

I tisdags när jag hade jobbat klart for jag och checkade in på hotellet, bytte kläder och gick ut på en liten prommis...hittade en jättetrevlig strandpromenad längs Siljans strand...






Jag tyckte att det var så trevligt, så jag gjorde om promenaden morgonen efter, innan jobbet...puh, inte likt mig att ställa kl på 05.45 när jag sover borta på hotell...men åååh, vad skönt det var...



Bilden ovan är ju inte den bästa, men den föreställer iallafall en drös fåglar, modell större, som alla stod och halvsov, såg det ut som, i vattenbrynet.

Jag avslutade promenaden med att följa i anrika spår...:)


Tjohoo

Nova´s magvärk är som bortblåst, så snart packar vi ihop oss och åker till bhk och tränar lite med Atlas...förmodligen bara passivitet, men ack så viktigt! :)

Jag har även en "date" där...med flera personer till slut, men först bestämdes det med Elin... en jättetrevlig tjej som jag träffade på kursen igår! Hon bor i närheten, så vi bestämde oss för att träffas nåt här framöver nere på BSK för lite träning tillsammans. Allt är ju så mycket roligare om man har sällskap. :)
Men först ut torsdagsträning på bhk som sagt.
Mamma, Rufus, Susanne och Sally ska oxå dit. Kan bli en riktigt trevlig kväll känner jag! :)

Torsdag

Japp, hemma igen.
Jag kom hem från Mora igår kväll, kom hem lagom till lydnadskursens start. Så imorse blev det kramkalas eftersom jag inte hann träffa barnen igår kväll. Alltid trevligt att mötas av två glada barn som vill kramas! :)

Imorse ville jag inte kliva upp...har haft en riktigt pissig natt...nacken, axeln och ryggen har värkt så att jag trodde att jag skulle bli tokig. Men det var bara att pallra sig upp och åka till jobbet.
På eftermiddagen ringde de från skolan och sa att Nova hade jätteont i magen och ville att jag skulle komma...
Väl hemma så var visst magvärken borta...Markus tror att det kan ha att göra med att Nova har saknat mig, men det förklarar ändå inte att hon inte ville äta...ja det är svårt att veta...

Jag återkommer senare med utförligare rapport.

Måndag den 7/9

Måndag igen för de fattiga...som några goda vänner brukar säga. :)

Idag har jag fått riktigt mycket gjort på jobbet, det känns skönt, mitt i allt elände.
Träffade kärleken på lunchen och vips så hade jag köpt ett par nya skor...hur gick det till?! Men nöjd blev jag iallafall! :)

Imorgonbitti åker jag till Mora och kommer hem på onsdag kväll, förhoppningsvis lagom till lydnadskursens start kl 19.
Det ska bli så vansinnigt roligt att komma igång med Atlas träning igen! :) Jag hoppas på många bra tips och trix, så att vi i slutändan har en väldigt lydig och duktig hund, och en duktig husse och matte. :)

Sakna mig inte för mycket nu! ;)
På återseende!

Crosstraining

För några dagar sen köpte vi en crosstrainer...och idag skulle den invigas.
Men varför slita ut sig för tidigt, så jag började lite lätt med 15 minuter...och tro mig, det räckte...Puh!
Som försvar måste jag ju säga att jag och valpen promenerade hem från mamma och pappa idag, och eftersom valpen tycker om att kalla sig för Mr Sniff, så tog det en timme att komma hem...men 11296 steg har det blivit idag.

Men jag känner mig faktiskt riktigt motiverad att köra järnet nu...så det ska jag fira med en tallrik glass nu! :)



Myskväll

Det blev en riktig mysarkväll igår...trots dåliga odds.
Vi hyrde två filmer, en till hela familjen, och en till den vuxna delen av familjen.

Hundpensionatet bänkade vi oss alla till...och Nova grät för första gången till en film...hon var bara för söt...Markus och jag hade svårt att hålla oss för skratt (hemska föräldrar va´?!), trots att jag själv satt med tårar i ögonen så var det bara för sött att se Nova hulka...men det vände snabbt när historien fick ett lyckligt slut. :)

Kan starkt rekommendera den till er som inte sett den än!



När barnen hade lagt sig så laddade vi "vuxenfilmen", och det var väl äntligen dags, alla tjatar ju om denna film så att öronen trillar av...så nu var det dags;



Och den fick faktiskt riktigt bra betyg, för Markus som hatar, verkligen hatar, svenska filmer tyckte att den var riktigt bra! :)
Och jag oxå...trots att jag hatar att vara rädd...men det var ju inte så långvarig rädsla, som tur var. :)
Slutet gott, allting gott.

Natten passerade ganska obemärkt...nacken krånglar fortfarande, så visst, nån gång vaknade jag för att byngligt byta ställning i sängen...men annars så har det varit bra. Och när morgonen kom, så ville jag inte kliva upp...trots att barnen sov länge...Vi renbäddade sängen igår, och sängkläderna som vi har nu gör att man bara vill ligga och sova...de är så otroligt sköna och inbjudande...Vill sova hela dagen!! :)

Men men, till slut blir man ju tvungen att kliva upp, och nu väntar en ny dag....barnkalas, simskola och vägning...
Ha det så bra så länge!


En dag till spillo

Hade så mycket planer för dagen imorse...men en efter en föll de bort...men det är väl som vanligt.

Så idag har jag tagit itu med tvätten som hopat sig under min nackspärrstid. Kan tyvärr inte säga att jag är klar än, men en liten bit på väg iallafall.
Just nu står tvättmaskinen och piper hysteriskt, alldeles som om det vore en katastrof om jag inte stängde av den nu på en gång...

Markus är och tränar men borde vara på ingång snart...sen blir det nog slappande på elit-nivå!
Kunde ju vara värre...:)

Ett bra sätt att avsluta dagen




Har jag rätt eller har jag rätt?! :)

Snart måndag igen

Ja oj, vad negativ jag var då...men faktum kvarstår; fredag...alltså är det måndag igen innan man hinner blinka.

Dagen har jag tillbringat i Sollefteå...möte möte möte...

Nu vankas det snart tacos...ett glas vin, för ovanlighetens skull, och sen lär jag somna av i soffan innan barnens läggning...fasen vad trött jag är...
Hade planer på att ta med mig Neo och åka in på SCA-cupen, men varken han eller jag orkar nog det, så jag struntar i det.

Ha en trevlig kväll allihopa....

Livet återvänder

Idag har jag haft en ganska bra dag på jobbet, det flöt på bra, mötena rullade fint...Träffade Markus på lunchen, så lite kärlek blev det oxå, vilket inte är fel att bryta av jobbet med. :)
Hastade hem lite tidigare idag eftersom M skulle iväg till farbror doktorn, så jag passade på att sno med mig en kompis till Neo från dagis.

När Markus kom hem så bytte jag om och drog iväg till skogs med valpen. Vi håller på att utforska elljusspåret som vi har alldeles runt knuten, och nu tror jag att jag har ganska bra koll. Underbart!! Idag hittade vi ett spår som gjorde att vi hamnade ganska avsides...skönt att bara kunna traska iväg med valpen lös och inte behöva bekymra sig över ev. bilar, folk eller andra hundar.
Efter en halvtimmes promenad så stannade vi för lite vila. Jag slog mig ner på en sten, mitt bland blåbärsriset..Atlas kom och lade sig vid min fötter, och där satt vi och njöt av tystnaden...LIVSKVALITÉ!!!!

Nu ska jag bara hoppa i duschen så är jag klar för kvällen sen!


Long time no see

Det blir långt mellan inläggen nu, men livet rusar i 200 just nu...är aldrig hemma känns det som.
Stockholm har fått besök två gånger...naprapaten har fått besök två gånger...allmänt pissigt alltså.

Men men, idag har jag iallafall fått vara på hockey...Timrå vs Modo i SCA-cupen... Visserligen ett decimerat Modo, men shit vilken tråkig match...i andra perioden var skottstatistiken 4-3 till Timrå...*suck*. Men i slutändan vann de iallafall med 5-2 och nyförvärven såg intressanta ut... Kirill Starkov fixade och trixade, han kommer att bjuda på många finesser i vinter (om han blir kvar), risken med honom bara är att han kanske kör liiite för mycket enmans-show. Meunier kändes osynlig, men fixade ändå tre poäng (tror jag det blev), så jag måste ha varit blind för nummer 10. Corso kommer att bli rolig...en kille som kommer att reta gallfeber på motståndarna med sina tacklingar och tuffa spel...

Kan bli en intressant säsong...om de får ordning på allt.

Let the season begin!!!

RSS 2.0