Ta´me fan

Riks-puckot får sällskap av inga mindre än.............: De från svenska folket som har röstat.

Han är alltså kvar.... BEDRÖVLIGT!!!

Varför ska man göra spektakel av mitt fredagsnöje!?!?!?

Ett riks-pucko...

...är utsett...och det är inte jag!

Har precis avverkat veckans Idol, och jag måste säga att jag är lite sur (igen). Efter att få ha njutit av både Kevin (vilken kille) och Alice, så intar då Laaaa´s scenen... och genast infinner sig ilskan. Det är otroligt hur snabbt det kan svänga, från glädje till raseri.
Vad sysslar karln med?!? Ja, jag har fattat att han inte vill vara med, men måste man sjunka så lågt för det!?

Nä, jag hoppas att svenska folket gör honom den tjänsten, att de röstar ut honom ikväll, så att jag kan få njuta av Kevin fullt ut nästa vecka.
Egentligen så skulle man ju kunna avsluta hela tävlingen nu...Vinnaren är redan utsedd!

TIK-MODO 0-4

Vilken bedrövlig dag...


Matchen igår skulle då beskådas från jobbets loge... Och jo, jag kände väl att det kunde bli kul, lite kunder och god mat och bara prata hockey. Men, vad visste jag egentligen!?

När vi stod utanför och väntade på våra kunder så upptäckte vi att det saknades en biljett, men det skulle lösa sig bara de andra från jobbet kom, eftersom de då hade en för mycket. Men vem fick stå kvar ute och vänta på dom då? Jo jag! Och det var ju så klart det självklara valet, eftersom det var ju ändå inte jag som hade bjudit in kunderna, men till saken hör att det var verkligen snorkallt ute igår!

Jag stod ute i 45 minuter innan de dök upp...och jag var måttligt road då kan jag lova. Hade de dröjt några minuter till så hade jag tagit första bästa taxi hem och skitit i matchen. Men men, in kom jag, med ett strålande (?) humör...

Förrätten bestående av sattyget toast med nån fiskröra på bidrog ju inte till att lätta upp mitt humör, nä mina iskalla fötter värkte bara ännu mer...

Middagen, potatisgratäng och fläskfilé fick mig i alla fall till slut på lite bättre humör, och sen var det då dags för matchstart.


Anyhow... till matchen då... eller ska jag skita i det? Känns som att kommentarer är överflödiga... Det fanns bara två timrå-iter som visade lite jävlar anamma, och det var Challe och ungjäveln Pääjärvi.


Det känns som att det blir lite väl många "bryt ihop och kom igen" nu, hur många gånger orkar man med det?


OT- för mig

I eftermiddag är det dags att styra bilen (ja inte jag, jag sitter bra på sidan om) mot Sollefteå för att ha en kundträff där. Så det blir ytterligare en kväll med sen hemkomst. Tur att jag har ett roligt jobb! :)


SAIK-TIK 3-4 ot

Gårdagen bestod till större delen av kundträffar, så även igår kväll när matchen mellan Skellefteå och Timrå drog igång.

Träffen avslutades relativt tidigt, så H-E skjutsade hem mig till pappa så jag fick åtminstone se halva matchen.

De låg under med 2-0 när jag kom, och helt ärligt så hade jag inga större förhoppningar om en vändning.


Moe fortsätter dock att överraska mig...positivt... och det får han gärna fortsätta att göra! :)


I övrigt så måste man ju berömma spelarna för att de inte ger sig... annars är det nog lätt till när man får 3-1 i baken en bit in på tredje...

Nä, kort och gott; Två sköna poäng blev det i alla fall!


Läste i tidningen imorse att Jonte blir svårplacerad imorgon... centerplatsen har ju Pyörälä lagt beslag på...så antingen blir det center i fjärdekedjan(?!), eller ytterforward...men i vilken kedja då? Knappast i första i alla fall...

Ärligt, skulle Jonte saknas?? Ja, kanske när han har en bra dag...men hur många är de? Själv har jag fått nog av hans tjusiga passningar bakom rygg, som aldrig når rätt adress...

Jaja, framtiden får utvisa....


Hektiskt dag

Ja, det är nog bara förnamnet på den här dagen... Hela förmiddagen gick åt till att ringa kunder och svara på samtal...eftermiddagen gick åt till kuvertering, igen. Jag har bara lite kvar tills imorgon, och sen ska jag vara klar med kuvertering för i år!

Efter jobbet så fick vi besök av min kära kusin och hennes två kids. Efter att ha motat in ungarna på respektive rum, så fick vi en stund för oss själva och lite skvaller, mycket mycket trevligt!

Nu ska jag slappa en stund i soffan, och ladda inför morgondagens kundträffar, en lunchträff och en kvällsträff, så imorgon blir det sen hemkomst från jobbet.

Ha en bra kväll, vi hörs!

Varning för Ward

Ja, den rubriken kan ju vara ganska passande...

But WHY?!?!? Vad ska han till Timrå att göra?? Har inte de problem nog att hålla sig från utvisningsbåset?!?!
Är läget sååå desperat??

Aaaaahhh, var ska det här sluta?!

Är huvudet dumt...

...får kroppen lida.

Jag vet inte hur många gånger tidigare som jag har konstaterat att jag inte är gjord för hushållsarbete, och nu kan jag lägga till utomhusarbete till listan över saker som jag borde avstå.

Den här dagen har verkligen gått i huslighetstecknet. Imorse efter frukost tog jag med mig barnen för att åka och storhandla, medans M gick lös med slipklossen på övervåningen. Men innan vi tog tag i handlandet så svängde vi in till min farmor och hälsade på en stund. Hon var nog jättetrött när vi gick därifrån, för barnen hade verkligen inget problem med talet idag... deras munnar gick i ett! :) Men farmor verkade ändå nöjd med vårat besök, och det är ju huvudsaken. :)

Efter handlingen så gjorde jag iordning lite lunch, och sen gick vi ut allihopa. Det krattades och städades på gården, och M bytte ut några av fasadlamporna, det blir nog bra  när det är klart.
Inomhus fortsatte sedan arbetet med tvätt, renbäddning,matlaning, dammsugning och åter igen slipande.

Det är inte bara barnen som kommer att somna gott ikväll...

TIK-DIF 3-2 ot

Idag var det hockey för hela familjen som gällde.
Jag och barnen iklädde oss matchtröjor och så for vi och inhandlade små mutor så att de skulle vara nöjda tills matchen var slut.

Matchen då... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga...dels för att det var en svängig match, kvalitetsmässigt, och dels för att barnen tar ganska mycket av min uppmärksamhet när de är med.
Jag satt iallafall och klurade lite över back-fronten...och jag konstaterade att på papperet så är det väl egentligen bara Lehtonen som jag är nöjd med, men idag så var det nog bara Lotvonen som jag svor riktigt över, ja och Skogs lite då (men det är ju nästan av ren vana nu)...
Men men, de hämtade upp ett 0-2 underläge och vann i OT, så jorå, jag är nöjd med dagens match!

Lite kuriosa bara.... jag vet inte det beror på min utskällning eller bara ren och skär slump, men huliganen snett bakom mig var inte där idag...?! :)
Gud vad lugnt och skönt det var!


Förfinad variant...:P

... av våran bil.

För resan till Mora så hade jag ju bokat en hyrbil, och det brukar innebära att det blir en några år nyare bil än den vi fraktar arslet i, och det är ju halva nöjet med resan.

Denna gång blev det en passat...


Mora tur och retur

Ja, egentligen har jag varit hemma sen igår, men ingen uppdatering förrän nu... Jag var helt knäckt igår kväll... Det var intensivt i Mora.
Efter 4 timmars bilkörning ner till Mora, så väntade möte med en hoper kunder...var väl klara runt 20-20.30. Sen på hotellrummet så förberedde jag lite inför mötet morgonen efter. Kröp ner i sängen och kikade på Desperate Housewifes innan jag slocknade.
Upp kl 6 för att hinna få i mig lite frukost innan det var dags för möte igen.... efter avslutat möte så var det bara att packa sig in i bilen igen för att påbörja hemresan. Hann även med lite jobb på kontoret innan dagen var slut. Stupade i säng, och hann väl precis blunda innan jag skulle upp igen....och idag har det varit möte hela dagen...

Jag vill ha helg nu!!!!!

TIK-Brynäs 3-1

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Äntligen!!

Första perioden var nog den bästa perioden hittills den här säsongen och speglar precis den känslan jag hade när jag såg spelarna åka in på isen; de såg grymt taggade ut. Första perioden var fartfylld och chanserna avlöste varandra...i första pausen var skottstatistiken 13-4.

Andra perioden handlade mest om spel i underläge, men sen i tredje lossnade det igen, och det hade kunnat bli en riktigt trevlig avslutning på kvällen, om det inte vore för neandertal-idioten som sitter snett bakom mig... Han spenderar sina dyra 60 minuter med att skälla, och vråla hans favoritord; TACKLA!!!
Han förstörde matchen för mig idag, och jag hatar honom för det.
Efter matchen så talade jag om för honom att jag var less på att höra honom, och om han betedde sig så här på lördag, när jag har mina barn med mig, så kommer jag  att gå och hämta vakterna. Jag har stått ut med honom under 3 säsonger nu, men nu får det bli ett slut. Jag har fått nog!!
Timrå´s hemmamatcher är inte till för att han ska få utlopp för sina aggressioner, eller sexuella frustrationer, (vad vet jag?!). Varför går man på hockey, om det innebär att man ska sitta och skälla i 60 minuter!?
Jag kommer aldrig att förstå mig på sånt folk....

Men men, äntligen en seger igen, och det gjorde absolut inte ont att det var mot Brynäs. :)

Roadtrip, destination Mora

Imorgon är det dags igen... runt lunch-tid så sätter jag mig i en hyrbil igen och beger mig mot Mora. Den här gången är det kundträffar som är anledningen. Imorgon kväll ska vi träffa lite privatpersoner och på onsdag morgon ska vi träffa några företagskunder. Det ska faktiskt bli riktigt roligt...lite nervöst dock eftersom det kommer att komma frågor från kunderna, och jag känner mig inte fullärd direkt...:) Men det löser sig nog.

Det blir en lagom tripp den här gången, jag kommer hem under onsdag eftermiddag. Så, på återseende!

Vad gör jag med mina killar?!

Efter jobbet idag så hade jag några ärenden till Birsta, så jag tog med mig Neo och åkte iväg. Väl förvarnad om att vi inte skulle handla något till Neo så blev det aldrig något grin i Birsta, däremot så hade jag en väldigt snäll och hjälpsam pojke med mig. Han agerade smakråd när jag skulle köpa en ny handväska, och han upplyste mig snällt om att tjejer tycker om vita väskor, och lustigt nog så plockade han fram samma vita väska som hans pappa gjort någon vecka tidigare. :) Vidare så berättade han att killar gillar gröna väskor...han hamnade även på ett litet sidospår, och konstaterade att det skulle vara väldigt konstigt om killar hade puppor och  tjejer hade snoppar...:)
Hur som haver så valde vi en svart väska.

Sen gick vi vidare, nagellacks-borttagning stod näst på inköpslistan... jag hittade även ett billigt nagellack som jag tänkte köpa till Nova, men Neo ville ju oxå ha nagellack, så det fick bli till de båda.
Och med det sagt, så hoppar jag från Neo till hans pappa.
Markus har ikväll inlett sin karriär som "manikyrist", jag upptäckte nämligen att det var väldigt svårt att göra fransk manikyr på min högra hand, så han fick snällt hjälpa mig...



... med varierande resultat.

Men men...vad vill jag ha sagt egentligen? Jo, idag har jag fått mina killar att plocka fram sina kvinnliga sidor...:)

Tur att det är lön snart

Idag hade jag för avsikt att få lite gjort utomhus, men det blev inte ett handtag gjort ute.

Efter att jag tillbringat morgonen i tvättstugan, sysselsatt med flera maskiners strykning, så föreslog Markus att vi skulle åka till Birsta och kika (läs spendera pengar) och fika lite. Och jag var inte sen att haka på det, det var ju jättelängesen vi var där.

Men eftersom vi blev lite sena hemifrån, så började vi med att äta lunch på Ikea. Sen blev det diverse shopping, barnen fick härja runt på leksaksaffären, och när vi kom ut därifrån så hade de med sig en varsin leksak.
Därefter var det mat-shopping som stod på tur, och idag var det dags för premiärturen för självscanning. Lite omständigt tyckte nog Herr Reis att det var, men jag tyckte iallafall att det var skönt att bara betala och gå ut genom kassorna och så var man klar.

Nu ska vi samla lite kraft innan vi drar igång med årets sista grillning. Hej så länge!

Rögle-TIK 5-1

Den dagen det går att nämna hockey och Timrå IK i samma mening, ja då ska jag kommentera den matchen, men tills dess tänker jag inte lägga ner någon energi på det.


Lägg på 50 minuter i en kall bil i väntan på att få komma in i huset, ja då förstår ni kanske vilket humör jag är på.


Soft dag

Eftersom maken skulle vara frånvarande även igår kväll, så avslutade jag arbetsdagen tidigare, och for och hämtade barnen på dagis, för att sedan bege oss till simhallen för lite bad och lek.
Vi badade i ca 2,5 timme, sen for vi till Korvis för att inta middag där...ja, jag var lite slö-fan igår, oxå....:)

När vi hade ätit så for vi till The Winsas för lite sällskap. Så det blev lite fika och surr... Avverkade även Idol där.
Jag har nog hittat två favoriter där nu; Kevin Borg och Alice. Alice var riktigt riktigt duktig igår.

När programmet var slut så åkte vi hem och gjorde kväll. En bra dag trots allt.

Been there, done that...

...won´t do it again.

Web-tv...jorå, det funkar säkert, om man har en duglig dator...eller duglig uppkoppling snarare...

Jag har nu tillbringat 2,5 timme med att titta på matchen i stillbilder, som uppdaterades som bäst var 3:e sekund. Ingen höjdarupplevelse kan jag lova.
Och det är ju väldigt svårt att ha nån synpunkt på en sån match. Men resultatet får man väl vara nöjd med, Wandell fortsätter att leverera...NHL nästa?!

Nä, det här gör jag inte om.

Något lugnare

Humöret har som sagt var inte varit på topp idag...men det känns bättre nu. Jag och barnen hade en mysig middag tillsammans, våfflor med grädde och sylt funkar jämt! :)
Efter middagen blev det lite spel, och de samsades jättebra, Nova lät Neo komma ikapp henne så att de vann båda två! Helt otroligt, hon är 5 år gammal och har redan insett att det finns genvägar till en nöjd lillebror...:)

Nu har jag slängt dom i badet, och snart börjar hockeyn...en tre-poängare ikväll, så kan jag nog sova gott till natten.
Så nu håller vi tummarna för att Tenkrat bidrar och att Jonte har en bra dag.

Let the game begin!


Patetisk

Ja, förmodligen är jag dagens mest patetiska människa... men vad gör man när man inte kan styra sina känslor?
Tårarna har runnit på mig hela dagen, med resultat; Fundersamma blickar när jag hämtade barnen på dagis...

Det här gör mig så frustrerad att jag bara vill skrika... är det våren all over again? Och det, kan jag säga, det har jag inte tid med!


Ikväll blir det lugna gatan... har laddat hem matchen ikväll, så jag sätter inte foten utanför dörren mer idag.


I min lilla bubbla

Under ett par dagar nu så har jag känt det som att jag flyter omkring i en bubbla, helt avskärmad från omvärlden. Det är ensamt i den bubblan....


Piss och skit, stress hit och stress dit.

Hade jag tippat i söndags, hur den här veckan skulle bli, så hade jag nog sagt att den skulle bli lugn; jag hade ju ingen resa inbokad, bara lufsa runt på hemmaplan. Men oj, vad fel jag hade.
Markus hade ju till att börja med prickat in en tredagars-utbildning på bortaplan. Jobbet hade prickat in en massa kundutskick till kommande kundträffar. Dagis hade prickat in föräldramöte. Och jag hade prickat in ett riktigt pissigt humör...

Kuverteringen igår höll på att ta knäcken på mig totalt, eller iallafall min nacke. Som tur var så löste H-E det problemet åt mig, och lejde bort större delen av kuverteringen. Äntligen!

Häng med nu, för här kommer mitt stressliv;
* Stressa iväg på morgonen med ungarna
* Lämna vinterdäck på verkstan
* Kommer för sent till jobbet, igen!
* Ordna med utskicken.
* Stressa hem för att hämta ungarna.
* Snabbt slänga in några potatisbullar i ugnen så att åtminstone ungarna får mat.
* Lejer bort det sista med maten till barnvakten (mamma och pappa)
* Iväg på föräldramöte.
* Stressar iväg tidigare från mötet för att avlösa barnvakten.
* Konstaterar att jag kom för sent för att hinna fika med dom...

Där slår vi av på stresstakten.... och nu återstår läggningen av barnen, och sen väntar soffan, och förmodligen slår jag igen ögonen ganska tidigt ikväll.
Kanske tar jag mig nåt att äta....kanske inte....

Håll tummarna för en bättre dag imorgon.

Degraderad

Det här är väl inget man skulle plocka med i ett CV, men jag kan ju dela med mig av det till er. 


Idag fick jag frågan om jag visste vad det var för skillnad på ett ko-arsel och en brevlåda. Och det kunde jag inte säga att jag visste...jag fick då svaret; 


"- Då kan jag aldrig skicka dig med några brev." 


Ja det är inte så lätt alla gånger att vara Angelica. 


Reflektion

När jag var i Högbo Bruk så var jag väldigt nöjd med allt som kunde tänkas, och när jag stod ute och sippade lite frisk luft, så lade jag märke till att det var 4-stjärnigt, men.... någon tyckte tydligen annorlunda, man hade nämligen försökt skrapa bort en stjärna...:)


Bryderi över broderi

Som ni redan vet, så blir jag ibland en gammal tant, och plockar fram mitt broderi.
Men jag har problem...jag blir ju aldrig klar!!
Jag vet inte hur många timmar jag har lagt ner nu, och det händer ingenting.

Beskåda.

 Så här långt hade jag kommit för hundra veckor sedan... och nu:



Pappa har en 4-årsplan på den... och det kan nog vara ganska realistiskt som det känns just nu.


TIK-SAIK 3-2

Visserligen kom segern först i sudden, men vem f*n bryr sig!? Äntligen läggs det på några ytterligare poäng i Timrås hög. Och mycket tack vare min filmstjärna Wandell. Jag får kanske backa i mina påståenden om honom...han har ju faktiskt inte fått någon diving-utvisning än.
Men jag tänker inte backa i mina påhopp om bristerna i defensiven. Skogs och Pä´schon är rent ut sagt bedrövliga... Ja Lotvonen är inte så duktig han heller...

Jag fortsätter att ösa beröm över Pääjärvi dock...:)

Inte helt obefogat.

Det lär väl inte ha passerat obemärkt att jag inte är något större fan av Modo´s nr 9; Wernblom.

Jag tycker att han har lite för mycket gris-fasoner för sig på isen. Självklart är jag medveten om att det finns fler sånna spelare i elitserien och bla bla bla, men det är min åsikt, och den står jag för.

Och nu får jag uppbackning av rena fakta;  Han är den genom tiderna mest utvisade spelaren.

Kommentar till det?! Jo... 

"- Är det så illa? Jag fick ju nån tia mot HV i torsdags som gjorde att det drog iväg..." 

Hahahaha....med 1262 minuter i utvisningsbåset, så lär det knappast ha varit tian mot HV som gjorde att det drog iväg...  


Dagen som varit

Idag var det sociala behovet stort, men när jag började ana att ingen tänkte komma och hälsa på, så tog jag med mig barnen och cyklade bort till brorsan med tillbehör och rävade åt mig en kopp kaffe och lite mystid med Isaac.
Vi stannade inte så länge, men det var trevligt så länge det varade.

När jag kom hem så ringde Marlene, och som om de hade läst mina tankar, så bjöd de in sig på fika. Mycket bra initiativ!
Barnen leker fantastiskt bra tillsammans... men jag tror att jag krossade Neo´s bild av Nike ikväll... När han pratar om Nike, så säger han alltid; Han. Så jag rättade honom genom att säga; Hon.
-"Är Nike en tjej??" sa han förvånat....
Hahaha... det är inte alltid så lätt.

Efter middagen så hade jag fortfarande lite social abstinens, och eftersom det var länge sen jag träffade Carola & co, så bjöd vi in oss på fika (mycket fikande idag).
Hon bjöd på smarrig kladdkaka, grädde och hallon....smaskens.
Så nu sitter jag i soffan, och känner mig nöjd med dagen.

Nu ska jag ägna mig åt filmen för kvällen, Ironman, så hej så länge!

Paradisbadet

Igår kom vi äntligen iväg, och resan upp gick som på räls. Vi stannade som vanligt på macken i Ullånger och köpte kaffe och tog en bensträckare.
När vi väl kommit i ordning i Övik, så var det full rulle från start. Ungarna rusade som tokig mellan rutschkanorna, så det var bara att lägga benen på ryggen för att hänga med, både upp och ner.
Fasen vad roligt vi hade! :)
Men framåt eftermiddagen tog mina krafter slut. Hela kroppen sattes i standby-läge och jag kände hur blåmärkena påbörjade sin färgsättning på hela min kropp. Det är tur att M är så full av energi, så de fortsatte sin vansinnesfärd bland rutschkanorna ytterligare en stund...jag hoppade ner i bubbelpoolen under tiden. :)

När vi kände oss klara med badandet, så begav vi oss till Max för det obligatoriska skrovmålet innan vi åkte hem.

Summerat så hade vi en riktigt rolig dag!

TIK-FBK 4-6

Inte heller denna match såg jag... men...hockeyamatör som jag är, så kan jag inte låta bli att tycka att; Gör man 4 mål, så ska man banne mig vinna!
Men det är väl bara att konstatera; försvarsspelet lämnar mycket över att önska.

Nya tag imorgon, och då är jag på plats igen!

Han är för söt...

Efter middagen idag så intog vi vågrät position i sängen för att vila en stund på maten.
Vi låg och pratade lite och kom in på ämnet fotbollskillar, och Markus kunde bara inte förstå varför de absolut måste ha strumpor som man kunde knöla ihop runt fotlederna...och när jag förklarade att det var för att kunna dra upp dom över benskydden, så kom frågan;
-"Har de benskydd?"
-"Jaaa..." svarade jag lite fundersamt...drev han med mig?!
-"Har alla benskydd?"
-"Jaaa..." svarade jag återigen...

Han försökte bortförklara sig med att han tyckte att de var fjolliga, men ja jag vet inte...:)

Södertälje-TIK 5-2

Som tur (?!) är så låg jag och grät över min nacke igår när matchen spelades, så idag behöver jag inte kommentera eländet.
Jag garderar mig inför morgondagen och hoppar över matchen mot Färjestad oxå. Vi drar till Övik och badar istället!
Finemang, då behöver jag inte kommentera den heller.... See no evil, hear no evil, speak no evil....

Back in town

Ja, då var jag hemma igen efter en  tvådagarstripp till Högbo Bruk.
Vi hade fantastiskt roligt under de här två dagarna. Allt var väldigt bra planerat, med god mat och underbart rolig underhållning i form av en trollkarl, en trubadur och mind games...

Det var även tävlingar, och av sex lag så kom mitt lag tvåa... men vem fan minns en tvåa?! :)

När jag kom hem igår så hade jag en sån vansinnig smärta i nacke och huvud att jag pulade i mig värktabletter och stupade i säng... kl 20 grät jag mig till sömns.
Imorse när jag vaknade kändes det bättre, men nu efter en hård arbetsdag så känner jag att det är på väg tillbaka...:(
Men de säger ju att det som inte dödar, det härdar.... Men det tror inte jag på, jag kommer för alltid att vara lika klen.

Dax att packa väskan igen

Imorgon kl 06.30 bär det av mot Högbo Bruk. Denna gång är det dags för en konferensresa.
Jag och 104 andra människor ska umgås i två dagar...och jag som är så asocial...:) Närå, skämt åsido, det blir nog bra. Om inte annat så får jag ju njuta av brukets underbara dessert-buffé...*smaskens*

Nä, nu måste jag börja packa...

Ha det så bra så länge!

DIF-TIK 2-1

Och förlusterna radar upp sig likt skadorna på Timrå-spelarna...
Jag skäms för att erkänna det... men idag såg jag knappt på matchen... det var bra mycket intressantare att sitta och surra med mamma...
En uppryckning de sista tio minutrarna fick mig iallafall att hoppas på ett bättre slut...men icke sa Nicke...

Mer kommentarer än så blir det inte...

Ett trevligt break...

... fick jag iallafall mitt i all kuvertering.
Idag var det dags för en lunch med Åsa igen, så jag knatade bort till hennes jobb...(känns skumt att kalla det för hennes jobb, det är ju mitt jobb oxå....eller var mitt jobb iallafall...)... väl där så hade hon varit och handlat en sallad åt oss var.
Det är verkligen jätteroligt att komma tillbaka dit. Alla är så glada och trevliga, och alla kommer fram och pratar... så som ni kanske förstår så blev det en lång lunch idag! :)
Men det var det värt!
Och snart flyttar de ju ner till hamnen, så då ska vi luncha oftare! :)

Pust, vilken dag!

Idag var det så dags för det lilla (?!) utskicket på jobbet.
Vi ska bjuda in lite kunder till en kundträff, så idag skulle våra kunder i Mora få sina brev ivägskickade, en nätt utskick på 800 kunder.
Utskriften var klar när jag kom till jobbet imorse, så det var bara att börja kuvertera.
Det tog sin nätta lilla tid, som ni säkert förstår. Men när vi var klara där efter lunch så pustade vi ut... vi hade blivit klara i god tid, de skulle hinna med posten idag.
Men vad händer då?! Jo...säljaren i Mora ringer och säger att vi måste stoppa utskicket, vi måste ändra dag för kundträffen. Men som tur var så var det bara för företagskunderna, så det vara "bara" 160 kunder att göra om.
Efter lite klater och problem, så fick vi iallafall till det så att vi var klara i tid.
Men jag kan lova, att efter att ha kuverterat i det närmsta 1000 brev, så vill jag inte se ett kuvert till inom den närmsta tiden.
Jag förtränger att det är dags för ett nytt utskick på måndag igen... men förhoppningsvis så är inte det lika stort.

Manikyr

Idag har jag varit på manikyr för första gången i mitt liv. Och jag hade väl aldrig trott att jag skulle uppleva det som obehagligt... Men det är väl bara för att jag är så fessig. Det var nämligen borttagningen av nagelbanden som fick mig att kallsvettas, men det gick bra.

Lite lustigt så visade det sig att hon som gjorde manikyren på mig hade varit tillsammans med mitt ex...:)...så vi hade ju en hel del att prata om som ni kanske förstår! :)

Så här blev resultatet iallafall! Trodde väl aldrig att jag skulle få så fina naglar utan fejknaglar! :)


Shoe-aholic

Idag hittade jag ett par stövlar som jag skulle ge min högra arm för... ja nästan iallafall! :)
Men de var dyra... så det får jag fundera över....


Tredje gången gillt?

Markus tog ett eget initiativ; han köpte en ny väckarklocka till mig. Men det vara bara det att man var tvungen att aktivera lyset på den om man ville titta på den under natten, och när man gjorde det så gav den ifrån sig ett ljud som kunde väcka döda. Så det var bara att åka tillbaka med den, no can do!

Andra försöket kändes bra, (han har till och med stoltserat med den på sin blogg) men det var bara tills nattens mörker sänkte sig över rummet... men?! Varför blev det inte mörkt i rummet???
JO, min nya väckarklocka lyste upp hela rummet!!
Packa ihop, lämna tillbaka, och hoppas på bättre lycka nästa gång!


Mary Kay

I ett svagt ögonblick så lovade jag svärmor att jag skulle följa med på sminkparty, så när klockan var strax för kl 17, så tog jag "skammen" och for till Njurunda.
Jag hade anmält mig som försökskanin, så jag hamnade på en scen där, och blev sminkad inför de andra deltagarna. Hade valt några häftiga färger; grönt och en brons-färgad, och förväntningarna var högt ställda. Men när jag var färdigsminkad, så kunde man endast ana färgerna... och i och för sig, så ska väl en vardags-makeup inte var så markant... men lite mer hade det nog kunnat vara.
Men men... det var väl inte hela världen. Jag väljer ju själv hur jag sminkar mig...:)
Imorgon blir det mer färg!

Mission impossible

Vädret var fortfarande väldigt pissigt imorse... så vi packade ihop oss i bilen och begav oss till Birsta. Väl där så dumpade jag ungarna och Markus på Drakborgen, och själv tog jag sikte på Birsta City, nu skulle shoppas! Jag var laddad till tusen.. kunde det bli bättre; plånboken laddad och inga ungar som stör?! Men jorå, det fanns ändå en faktor som störde min shopping; elefantkroppen som har tagit över Angelica. Det finns ju inget som klär en elefant!! Möjligtvis ett sånt där cirkus-schynke som de brukar ha hängandes över huvudet, men vart hittar man nåt sånt i Birsta?!?!
Nä, sur som fan så tröst-shoppade jag två par strumpbyxor åt Nova, sen tågade jag iväg till pressbyrån och köpte en snickers; fet ska bli fetare!

Istället för shopping så åkte jag upp till barnen och Markus och satt och kollade när de lekte av sig lite... om jag lekte? Nä, är du tokig?! Då skulle jag ju ha kunnat bränna några kalorier....

Och förresten...

... nu när jag ändå är på pisshumör, och jag slogs av tanken igen, så måste jag få skälla lite om matchen i torsdags; Modo-TIK.
Jag blir snart vansinnig på detta tjat om "Slaget om Västernorrland"!! Det var roligt första året... och det funkade ifjol.... men INTE i år!! Snälla, sluta!!
Det är som jag brukar säga till Markus; Man måste fatta när man ska sluta, fatta när gränsen är nådd.... det blir liksom inte roligt när det blir för mycket.

Bläääääää.....

TIK-Rögle 4-5

Ännu en match...ännu en förlust...

Idag var det dags för barnens första match för säsongen, och med stränga förmaningar i bagaget så bänkade vi oss i Eon arena.
De matcher som barnen är med på brukar bli ganska osammanhängande för min del, det ska servas med dricka och godis från period två och framåt. Men idag gjorde det inget... maken till tråkig match får man nog leta efter.
Jag är ingen expert, så jag kan inte peka på vad som borde bli bättre, men i mina amatörsmässiga ögon, så känns det som allt!! Det är bara en massa petande på pucken, och väldigt få pass har rätt mottagare. Och vart är Timrå´s försvarsspel?!?!?
Nä, jag har sagt det förr, och jag säger det igen; Bryt ihop och kom igen!

Vilken vecka

Eller jag hoppar bakåt ända till förra onsdagen, då det började.

Onsdag-torsdag var jag i Mora, fredag VAB.
Den här veckan; Måndag-tisdag Halmstad/Malmö, igår möte hela dagen och idag möte hela dagen. Så imorgon är det äntligen dags att få ta tag i högen som ligger på mitt skrivbord.
Men jag ska inte klaga...

Men jag tänker iallafall hoppa i säng nu...så godnatt.

Modo-TIK 4-3

Egentligen borde rubriken vara; Som man bäddar får man ligga.

Här kommer en hockey-klyscha av rang; Man gör inga mål från utvisningsbåset. Och tyvärr så var det där som timrå-spelarna tillbringade den största delen av tiden. Och jag kan inte ens säga att det var för att de hade lyckats proppa på Schröder eller Wernblom...eller Sundström heller för den delen... ok, jag skulle kunna räkna upp fler, men iallafall... för om så hade varit fallet, ja då kanske det hade kunnat vara värt utvisningarna, men banne mig...

Ljuspunkter då...de första 10 minuterna. Då skapade de chans på chans, men så mycket mer blev det inte...

Jaja, det är bara att bryta ihop och komma igen.


Bortgjord

I måndags när jag skulle genom säkerhetskontrollen på Midlanda så hade jag en kostymnisse framför mig i kön, och när han kom fram så plockade han fram sin flashiga dator och ställde den på bordet... Jaja, tänkte jag, vi har sett att du har en flashig dator... TÖNT!!!
Men det fick jag ju snabbt ångra, för när det var min tur, så ställde jag upp min väska på bandet, och då frågade vakten;
- Det är ingen dator i väskan?
- Öh, jooo.... svarade jag...
- Då måste du ta upp den så att jag får titta på den.

Ahaaaaa, det var därför kostymnissen hade flashat sin....

TIK-Luleå 3-1

Ja, som sagt var så kom jag direkt från flyget till matchen, och eftersom jag inte hade hunnit äta någon middag, så fick det bli en korv före matchen.

Matchen var lite av ett sömnpiller... det var inte spännande för fem öre... Matchens ljusglimtar stod som vanligt juniorerna för... Båda lagen kändes väldigt uddlösa...
Men men, tre poäng är alltid tre poäng, man får ju som bekant inga stilpoäng. :)

Hilton

En något sen uppdatering, men här kommer en snabbvariant iallafall. :)

I måndags var jag och hälsade på min chef i Halmstad, och vi hade en trevlig eftermiddag  tillsammans. När jag senare på kvällen kom till Malmö, så checkade jag in på Hilton...och wow! Vilket hotell! :) Kingsize säng...jag kunde vältra mig åt vilket håll jag ville utan att hamna utanför.
Så den natten sov jag verkligen jättegott!
När morgonen kom så var det ju dags för frukost...och gud vad jag ångrade att jag hade legat och dragit mig så länge... den frukostbuffén hade jag behövt två timmar till!! Gud vad mycket gott det fanns...

Efter att ha utbildat mig på fm, så hade jag ett par timmar på eftermiddagen att springa i affärer...så det blev några småpresenter till kidsen.
18.15 landade jag på Midlanda, och då stod pappsen och väntade på mig, för att sedan frakta mig mot hockeyn...snacka om tajming! :)

Nedläggning

Mm, idag fick flera på mitt jobb besked om att deras jobb kommer att försvinna under nästa år. Det blir en väldigt konstig situation... jag ser ju de här människorna som min arbetskamrater, men vi tillhör inte ens samma bolag, vilket då gör att jag inte berörs av de här neddragningarna.
Samtidigt som jag ju såklart är glad över att jag får ha mitt jobb kvar, så lider jag med de berörda. De har jobbat för företaget i minst 10 år, de flesta längre...och arbetsmarknaden är inte rolig idag.
Nu får vi hålla tummarna för att det kommer att lösa sig bra för allihopa.

RSS 2.0