Crappy night...oh crappy night

Jävla skitkväll!!! Är så vansinnigt jävla skit helvetes less...

Nu drar jag täcket över huvudet och hoppas att morgondagen blir bättre!
Godnatt!

Friare?! Då lättar jag mot skyn!

Idag var det åter dags för arbete och åter dags för M att vabba.
Men jag kan inte påstå att jag lider... temperaturen inne på kontoret är bra mycket behagligare än den ute... Det är endast vid badstranden som det är ok att det är 30 grader ute...är man inne i stan så är det nästan olidligt varmt.

Anhow... Idag lunchade jag med Teddybjörnen Danielsson, och idag diskuterades det hundar, mycket givande samtal eftersom Ted kan en heeel del om hundar. Han kan komma att bli väldigt viktig kommande sommar så golden retriever-valpen Sam gör intåg i vårt hus! :)
Jag såg en hanvalp i tidningen idag, och ja, jag blir heeelt sjuk!! :)

Efter lunchen så for jag och H-E ut till Sörberge för att lämna lite information till några potentiella kunder, och när det var avklarat så for vi till café Rödbetsgatan och drack en kopp kaffe...till ackompanjemang (stavas det så tro?) av en stressad Markus och en grinande Neo. Så som ni förstår så blev det en snabb kopp, och sen tillbaka till kontoret.

Avslutade dagen med lite låg-tankeverksamhets-göra, och nu ska det ätas middag. Sen bär det av ut till alnön för ett nytt försök att få fika på hamnstugan, och sedan avsluta kvällen med ett dopp i Hartungviken.

Ha det så gott så länge!

Vad händer i TIK??

Inte nog med det stora spelar-tappet, nu ska de göra om sina matchtröjor...igen! Men varför?? Jag blir så trött...om de hade kunnat gjort dom snyggare då, men inte då... nu blandas förra årets tröja med vivstavarvströjan, och resultatet?! Bedrövligt, om ni frågar mig...Och som om det inte vore nog; Nu ska hemmastället vara vita tröjor!?!?! But why???

Döm själva; TIK´s nya stil


En kväll i xxx km/h

Idag ringde M och berättade att min pappa erbjudit sig att vara barnvakt om det var så att vi ville åka lite motorcykel... OM vi ville?! :)
Det erbjudandet var vi inte sena att nappa på, så när pappa kom stod vi redan i startgroparna för att ta tillvara på tiden så gott som möjligt.
Vi hade rutten klar, och några stopp för besök hos två par kompisar var oxå inplanerade.
Jag har varit lite nervös för hur det skulle vara att åka med, men nu har jag några mil i baken, och det känns faktiskt riktigt bra. Visst, vi stannade några gånger för att sträcka på oss, men det är ju lite tjusningen oxå, att få stanna och ta en glass och sen dra vidare....:)
I 3 timmar var vi borta, och vi njöt av varenda sekund!

Tack så jättemycket pappa för barnvakten!!

Inga sysselsättningsproblem

Absolut inte... dels så håller Neo mina öron skarpt sysselsatta, jag fattar inte att han orkar!?! Han pratar heeeeeela tiden!!
"- Du behööööver inte prata hela tiden!" , säger mamman med skavsår i öronen.
"- Jooo, det behöver jag!", svarar sonen med ett stort leende på läpparna.



Tidigare imorse så kom Hilding in och ville ha beröm...han hade nämligen fångat en fågel som han stolt tog med sig in och la på golvet framför mina fötter. Problemet var bara att fågeln fortfarande levde, så den började flaxa iväg inne i köket. Efter mycket om och men, skrik och fösande, så fångade Hilding fågeln igen och tog med sig den ut igen. Ute på gräsmattan fortsatte leken, men till sist så lyckades fågeln fly...men frågan är bara om den klarar sig...

Efter det så tog jag mig an den lilla (?!) tvätthögen som skulle strykas...



...men halvvägs igenom, så gav jag upp. Nu ska vi bege oss ut en sväng...Solen lockar.

Ha en härlig dag allihopa! :)

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Hellen :)

1) Vad åt du till frukost? Havregryn, lingonsylt och mjölk.

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.



3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån? Markus

4) Vilken färg har din dator? Svart och lite silver

5) När var du arg senast? I söndags

6) Ditt bästa minne från skoltiden? Det måste vara...studenten...då allt tog slut...:)

7) Ditt sämsta minne från skoltiden? Konfirmationsresan i åttan.

8) Yoga eller löpning? Absolut inte löpning, men jag har inte ens provat yoga, så varken eller måste det ju bli...

9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale? Bolognese, alla dar...

10) Vilka tidningar läser du regelbundet? ST och Aftonbladet

11) Favoritkarraktär i deckare? Hmmm...vet faktiskt inte...

12) TV program du aldrig missar? Desperate Housewifes

13) Vem är du avundsjuk på? Carola & Johan...slå upp livsnjutare i ordboken, så hittar ni en bild på dom där. :)

14) Din bästa revansch? Inte en susning

15) Din bästa respektive sämsta chef? Min chef på Bolagsverket är den absolut bästa jag har haft, men jag har nog aldrig haft en dålig chef...eller jo, chefen på Ica är den sämsta. 

16) Mat som du aldrig någonsin kommer äta. Orsak? Bortsett från alla konstigheter, så toppar fisk och skaldjur listan över mat som jag aldrig kommer att äta.

17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med? Björn Gustafsson

18) Kaffe eller te?  Kaffe

19) Skostorlek? 40

20) Hur ofta är du på IKEA? Långt ifrån ofta, det har blivit alldeles för bökigt att åka iväg hela familjen.

21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Resor... och en massa fina presenter till nära och kära, (typ en enplans-villa till mamma och pappa, en husvagn till J & C) :)

Jag utmanar Markus,  Fredde och Linda


Dagen som gått

Idag var det dags för jobb... och det har  gått riktigt bra idag, oxå. Det är så otroligt lugnt och skönt på jobbet nu... Så jag, Winnerbäck och Nordman tillsammans får mycket gjort.

Neo verkar, peppar peppar, inte så berörd av sina koppor, så lite konstigt känns det ju att vabba... men det är ju smått smittsamt, så han kommer ju att bli hemma hela veckan... Imorgon är jag hemma med honom igen.

Nu ska jag krypa ner i soffan och slötitta på Sagan om ringen, som jag somnade ifrån igår kväll...:)

Ha en bra kväll!

Det viktiga är inte att vinna, utan att delta

Ja, det sägs så iallafall. Men hur länge kan man leva på den klyschan?? Må vi vinna snart, annars är risken stor att jag är utan bingo-partner nästa säsong. Och vem ska jag då skratta åt... vem ska jag då bli fet tillsammans med...vem ska då få mig att vilja veva upp rutan med huvudet utanför?! (Mycket interna skämt nu, men kul är det) :D
Anyhow...vi kom, vi spelade, vi vann inte....den här gången heller...
Men med risk för att bli tjatig; Kul hade vi!! :)

Fint som snus

Väl hemkommen från Carola så tog jag tag i diverse uppröjning...har hunnit med hela 4 maskiner med tvätt... ja jag vet, jag har varit slö under semestern..men det var mycket badhanddukar oxå...:)
När middagen var avklarad och barnen var ute och lekte med grannbarnen så plockade jag fram dynorna till utemöblerna och så la jag mig i "bersån" och bara njöt av vädret och livet...



Innan det var klart hade jag även lockat hem M från jobbet... är det nåt han är svag för så är det varma sommarkvällar ute i "bersån"! :) En bra fru vet vad hon ska locka med...:)

Fin dag

Imorse när vi hade gjort oss klara för dagen, så packade jag in Neo i bilen och åkte bort till Carola & Co, man kan ju inte smitta pest med pest. :)
Maja är riktigt illa däran av sina koppor, så hon var soffliggande under hela besöket...kan bara konstatera att Neo´s koppor är väldigt skonsamma. Ska bli intressant att se hur det blir för Nova...det är bara att hålla tummarna.

Barnen lekte på fint, så jag och Cola druttade omkull i varsin stol och njöt i solen...riktigt fint. Efter en halv dags surrande, solande och för barnen lekande, så var det så dags att åka och hämta Nova... Hon var oxå nöjd med sin dag, så hon nobbade min fråga om hon ville vara hemma imorgon istället för att vara på dagis.
Men imorgon väntar jobb för mig, M vabbar då.

Over and out.

VAB

Idag är det vab som står på dagordningen. Neo´s koppor är såklart anledningen. Nova blev halvt hysteriskt när jag sa att hon oxå skulle vara hemma, så det slutade med att M skjutsade iväg henne till dagis imorse.

Vad jag och Neo ska hitta på, det har jag inte en aning om...det blir väl lite tvättande och plockande, varvat med lite bokläsning och spel...
M jobbar även över idag, så det blir en låååång dag idag.

Det ska inte vara lätt

Kontrasterna fortsätter att rada upp sig, vissa har det lätt, andra har det svårare.

Idag var planen att åka lite motorcykel, men det skulle visa sig vara lättare sagt än gjort. Vi har ägnat dagen åt att försöka ragga barnvakt, men den ena ursäkten efter den andra har radat upp sig. En del riktigt bra ursäkter (om jag ska använda ordet ursäkt) och del riktigt dåliga ursäkter. Vad de dåliga ursäkterna bottnar i, det har jag inte en aning om, men eftersom jag har minne som en elefant, så kommer jag att komma ihåg de riktigt dåliga...

I scratch your back, you scratch mine...vilken utopi.

Våran MC

Japp, this is it! :)


Slö-skit i högsommarvärmen

Lagom tills jag börjar jobba så kommer sommaren.
Men det är väl som det ska vara antar jag... Iallafall så har det hänt en del sen sist jag skrev...Vi har varit till Furuvik, Neo har fått vattkoppor, vi har köpt motorcykel, vi har firat födelsedagsbarn och haft myskväll med grillning bland baciller och klämda fingrar...

Furuvik: Sommarens hetaste dag...men det gick faktiskt riktigt bra. Barnen åkte karuseller så det stod härliga till. Vi avslutade vistelsen med ett dopp i Furuviks-poolen, vilket var väldigt uppskattat av M...han hävdar att det fräste om honom när han hoppade i poolen. :)

Vattkoppor: För två veckor sen var vi och uppvaktade Maja på hennes födelsedag, och på kvällen upptäcktes koppor på Oscar. Natten mot lördag vaknade Neo och då uppdagades det att han hade feber, och på morgonen såg vi de första kopporna. Vid exakt samma tidpunkt infann sig kopporna även på Maja. Förhoppningsvis blir inte Neo´s sjukperiod alltför besvärlig, han verkar inte få så många.

Motorcykel: Efter år av enträget drömmande och suktande av M, så gav jag nu efter för ett köp. Så nu står det en Kawasaki  ER6 n -08 i garaget. Visserligen en ganska liten mc, men den duger fiiiiint! :) Än har vi inte hunnit med någon riktigt tur, men förhoppningsvis så kommer det nåt tillfälle till det snart. Tills dess så får M roa sig på egen hand.

Födelsedag: Igår fyllde pappa år, så vi grattade honom en snabbis på eftermiddagen, folk köade för att få komma in, men var tvungna att avvakta pga Neo´s koppor, så vi avvek ganska snabbt.


Myskväll med grillning: Pga Neo´s tillstånd, så blev umgänget begränsat, men vi kunde ju glatt konstatera att familjen Winsa var ju ett perfekt umgänge, även i sjukdomstider, så vi bjöd in oss på lite grillning där. Lite av en vinn-vinn-situation; barnen fick vältra sig i baciller och vi fick en trevlig stund tillsammans. Nu vore det ju sjutton om inte Nova hann få sina koppor och hinna bli av med dom innan vi åker utomlands.


Ja, det var en liten sammanfattning av tiden som gått sen sist, ska bättra mig på uppdateringen.


Utflykt

Idag kom sommaren, med besked skulle man kunna säga. Solen gassade från en klarblå himmel, och när M, Freddas och barnen skulle bege sig och bada, så hakade jag på.



Efter badandet och avlämnadet av Freddas, så åkte vi in till stan, köpte med oss mat och slog oss ner efter å-kanten och njöt av värmen.
Det var riktigt mysigt, tills alla gamar dök upp i olika former...




Sedan åkte vi ner till hamnen för att titta på ostindienfararen, alla andra båtar, och passa på att låta barnen leka en stund i lekparken.



Vi hade en riktigt mysig dag, och nu sover barnen, så nu ska jag gå ut och njuta av sommarkvällen!

Inte bara katter...

...som beter sig som slampor, utan även hundar...trots att det här hunden kanske kan liknas vid en katt...:)



Zappen myser i husse Hans-Eriks knä....

Liten blir stor

Imorse tappade Nova sin första tand, utan större dramatik faktiskt. Det hände när hon borstade tänder...och gissa om hon är stolt!? :)




Så inatt förväntas ett besök av tandféen...

Ung kärlek berör

Idag läste jag en artikel i Aftonbladet som verkligen berörde. En åtta-årig pojke med leukemi hade en önskan, en sak som han ville skulle bli uppfylld innan han dog, och det var att få "gifta sig" med sin bästa kompis. Dagen efter låtsasbröllopet dog han. En något annorlunda önskan för att vara en pojke på 8 år... Ja, ni kan läsa om det själva här:

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2961433.ab

Morgondagens horoskop för oxar

Hmmm...hade planer på att bege mig till Ljustorp imorgon för lite bingo-spel, men om jag ska tro mitt horoskop, som har följande att säga, så ska jag kanske avstå:

Tur: Du har tur i smått men chansen till lönehöjning eller större spelvinst är just nu mycket liten.

Vidare så sias det om min hälsa...men då i form av en envis förkylning...skulle ju kunna vara mitt ryggbesvär som är envist!? Jag får iallafall rådet att stanna i sängen några dagar, vilket jag inte skulle ha något emot eftersom jag är vansinnigt trött för jämnan.

Under relationer finns det verkligen varningstecken; Det verkar som om allt du säger missuppfattas. Undvik kontakt med dina vänner idag.

Så nu vet ni varför jag inte kommer att svara om ni ringer imorgon! :)

När jag ändå är på gång...

...så tar vi en till med Lundell.
Den här framfördes väldigt vackert av Anders Lundström (Rednex) på vårt bröllop för fyra år sen.
>

Gammal goding...

...som funkar lika bra nu som då!


Ulf Lundell - Oh lala jag vill ha dig

Jag behöver väl inte säga...

....att det inte blev nån vinst igår heller?!
Men som vanligt fungerade det som balsam för själen... helt underbart att bara få sitta och dutta och slå alla andra tankar ur huvudet...Nu ser jag fram emot nästa tisdag då Carola är tillbaka och gör mig sällskap. Mamma fungerade jättebra som stand-in, men på tisdag återgår vi till rutinerna! :)

Gå till slaktar´n med grisen, men slakta den inte.

Dålig jämförelse kanske, men idag var jag till naprapaten för besvären med ryggen och skuldran, efter många om och men. Jag är en stoooor motståndare till naprapater...varför? Jo, därför att jag har en stor skräck för att bli "knäckt"... är helt övertygad om att det kommer nån stor gubbe som beordrar mig att lägga mig på britsen, sen lägger han hela sin tyngd över mig och knäcker ryggen så att det sprakar, och allt slutar med att jag blir förlamad för resten av livet.

Så när jag sitter och väntar på min tur så fladdrar fjärilarna duktigt i magen och svetten lackar i pannan, och det blir ju inte bättre av att han är sen.
När det så blir dags för min tur, så kommer det ut en ung (jaja, allt är relativt, han var kanske runt 40) och riktigt stilig kille. Nervositeten för knäckandet förbyttes till nervositet över att behöva blotta mig inför den här mannen...*skrattar*...men när jag konstaterat att han nog är väldigt van vid att folk klär av sig framför honom, så sansade jag mig. :)

Anyhow... när det så var dags att inta position på britsen, så höjde jag ett varningens finger åt honom och sa;
"-Du får inte göra så att det knakar!! "
Blicken och tystnaden som följde talade sitt klara språk...men för att vara övertydlig, så sa han;
"- Kommer du till en kotknackare och säger att jag inte får göra så att det knakar?!"
"- Jaaa....men inte behöver du blänga på mig sådär för det?! " svarade jag honom...
Han suckade djupt, men lovade mig att han inte skulle knäcka...
Men efter lite påtryckningar så gick jag ändå med på knakandet...och det gick bra... ryggen kändes inte så mycket, men när han skulle knäcka vid skulderbladet så knakade som ett smatterband. Och det gick ju bra, jag är inte lam... men jag är inte bra heller... så jag fick en ny tid imorgon.

To be continued.

Tisdagsnöjet

Äntligen tisdag igen, fikaväskan packas, materialöversikten gjord och strax beger jag till mamsen för att hämta henne... hon är min partner idag! It´s bingo-time!!
Wish me luck!!

Gårdagens nyheter

Igår skrev jag om ryktena om Robitaille, idag har även tidningarna fått nys om det. Men som vanligt när det gäller spekulationer så är det långt ifrån nåt avtal underskrivet.
Men lite roligt är det ju, kom ihåg var ni läste om det först! ;)

Trött och sliten

Igårnatt hade jag svårt att somna... jag brukar ha det när det är nåt speciellt på gång, så igår snurrade det en massa tankar om jobbet, och jag kunde bara inte somna... jag låg och vred mig i 1 timme innan M kom och la sig. Somnade nån gång efter midnatt, fast det skulle lika gärna ha kunnat vara fem minuter innan klockan ringde 06.30... Då tassade jag upp, smög in i duschen, smög ut ur duschen, lirkade upp hårblåsen ur lådan....tassade över ett skoningslöst knarrande golv, in i tvättstugan, fönade håret... and so on...allt för att inte väcka familjen som är ledig en vecka till. Och jag lyckades, så det var värt besväret.
Iallafall, en sen kväll, tidig morgon, mycket att göra på jobbet, en rygg som värker så in i h-vete har iallafall gjort mig trött....trött....trött....

Nu sitter M och Freddas och tittar på What happens i Vegas, och jag lär nog inte vara vaken många minuter till...
Så godnatt!

Randy Robitaille till Timrå?

Obekräftade rykten... det är kanske just därför som det är rykten. :) Men lite spännande är det ju...:)
Randy som förstecenter skulle kunna vara grejer det... eller känner Jonte sig så pass manad inför sin nya position att han gör dundersuccé och kliver rätt in i första linan?!
Och med de här tankarna i huvudet så dök plötsligt panik-känslorna upp i mig igen, för tredje gången idag; Om jag har tolkat mailet från min chef rätt, så kommer jag att befinna mig i Norrköping den 18 september, och alla vet väl vad som händer den 18 september!??!? För er som inte vet; skämmes!! Och för er som vet, så skriker vi tillsammans; ELITSERIEPREMIÄR!!!!!
Jag ber till gud att jag misstolkat mailet... jag gråter blod om jag befinner mig i Norrköping denna dag...

Flitens lampa

Första arbetsdagen, och det har gått riktigt riktigt bra! Arbetsron kan man ju inte klaga på direkt... det var totalt 4 stycken på jobbet idag.
Träffade Teddybjörnen Danielsson för lunch idag, åt smaskiga grekiska biffar, stekt potatis och tzatziki, riktigt gott!! Vi skvallrade som bara två amatörpsykologer kan göra! :)

Eftermiddagen rusade iväg, och när klockan började närma sig dagens slut, och mitt ryggskott höll på att ta livet av mig, så gav jag upp och tog skammen och for hem.
Hemma väntade M, grillen var startad och tvätten höll på att hängas...
Även Freddas var hos oss...han ska vara hos oss till på onsdag...lite sällskap till M som har semester den här veckan oxå. Det är bra det, så har han nån att toka sig med, så slipper jag höra allt strunt som brukar kunna komma ur munnen på honom...:)

Magnus Uggla

Som jag tidigare skrivit så finns det de som tycker att jag är helt bäng som ens yttrar hans namn, men jag förstår bara inte hur man kan avfärda en låt som denna!?
Jag och min bror såg honom på gatufesten, och det var den här låten som fick oss att skråla som mest! :)


Mysig låt

Sjunk ner i soffan, blunda och bara njut!




Fin dag...

... och självklart ska det vara det... jag börjar ju jobba imorgon.
Fast å andra sidan, fin dag kan ju diskuteras.
Vi var in till Birsta en sväng för att uträtta diverse ärenden, men kom hem igen med saker ogjorda. Orsak? Jo, det ska jag tala om; Två griniga ungar. Jag vet inte riktigt vad man ska göra för att få de att lyssna... Ja jag vet, barn är sånna... och förhoppningsvis blir det bättre... men bli bättre nu!!

När vi var hemkomna så kom mamma och pappa förbi på fika. Jag hade förvarnat om bristen på fikabröd (eftersom det var ett av ärendena som blev ogjort) så de hade köpt med sig en smarrig vetelängd med klägga i mitten...
De satt i lugn och ro en bra stund, och vi hade det trevligt i eftermiddagssolen.

  


När de hade åkt så druttade jag omkull på bänken, lade upp fötterna och bara njöt av vädret och tystnaden. (Barnen hade dragit iväg med grannungarna)



The stars don´t know a shit

För er som är oxar, ser dagen ut som följande:

"En unik händelse sätter djupa spår i dig. Din positiva utstrålning kan hjälpa andra i svåra situationer."

Positiv utstrålning my ass! Den som hittar nåt positivt i mig idag, får söka ordentligt!

Sista dagen i frihet

Det är ju nästan så att man blir gråtfärdig... sista dagen på semestern... och vad har det varit för nån semester?! Två dagar med bad...Man borde få reklamera sin semester. Och för att sätta pricken över i:et, så har jag gått med ryggskott 1/3 av semestern...
Det är väl en j*vla tur att man har utlandsresan att se fram emot... bara (?!) 5 veckor kvar....

Snuvad är ju bara förnamnet

Efter att ha gjort oss fina igår, så begav vi oss ut på alnön för en smarrig fika, äntligen, vi har ju inte varit ut på nån café-tur tidigare i sommar.
Misstankarna om att det skulle vara mycket folk där snurrade ju i huvudet på vägen ut, men de försvann ganska snabbt när vi svängde in på den halv-tomma/halv-fulla parkeringen. Perfekt! :)
Efter att ha sett ut ett bord så gick M in för att höra om man beställde inne eller om de kom ut, så kom han tillbaka moloken som få... Det skulle inte bli nån fika, de var fullbokade! Skapligt att vara fullbokade med en tom uteservering, och att man inte ens skulle kunna få en kopp kaffe och lite glass till barnen...
Gissa vilka som blir dissade nästa gång café-andan blåser över oss?!

Istället återvände vi hemåt, stannade i Sörberge för en mjukglass och inhandlande av lite godis, för att sen avsluta utflykten med att parkera hemma och bänka oss i soffan framför barnens nya film; Alvin och gänget... eller vad den hette.

När kidsen har nattats, var även jag klar för natten...hämtade täcket, och fem minuter senare sov jag i soffan....

Hamnstugan, here we come

Mycket grillat nu...men ja, vi har ätit grillat idag oxå! :)
Efter ett mycket snabbt besök i Oxviken (det blåste små-spik där) så återvände vi hem till diverse hemmasysslor, och äntligen har M fått bort de två stora, envisa stubbarna som hindrat vår framfart i trädgården...helt själv har han fått bort de... han är sååå duktig! :)

Nu ska vi försöka göra oss anständiga, och sen ska vi bege oss ut till hamnstugan på alnö för en mysig fika tillsammans, och sen får vi se vart vindarna tar oss..

Ha en bra kväll allihopa!

Klart man hänger med...

...eller hur Neo?! :)


Gröna fingrar?!

Ja mamma, inte jag...
Nästa sommar ska jag oxå ha sånna här blommor!!



Grillning, ojämna bröst och lockelser

Igår hade vi bjudit hem oss själva till mamma och pappa på lite grillning.
Maten var som vanligt väldigt god, efterrätten bestående av hemodlade jordgubbar smakade himmelskt och samtalsämnena roade. Vi plöjde igenom nästan hela registret; motorcyklar-drömmar, semestrar, katter, hundar, felfördelade bröst, tatueringar m.m....

     
 Ja jag vet, han är en 99:a...(alltså inte riktigt 100)


Frölunda rustar för krig

Frölundas insats i elitserien har inte varit något att hänga i julgranen de senaste två åren, men nu rustar de för krig och revansch...
Det tråkiga i kråksången är att de plockar precis som de vill... och då tänker jag kanske främst på hur de har vrakat i Timrå, först rycker de Nubben, och sen, trots alla löften om att inte värva sönder timrå, så tar de Timrå´s främste center; Riku Hahl... Vissa spekulerar i att även Sanny kommer att återfinnas i Frölunda efter nyår, men där ställer jag mig passiv. Läste i Aftonbladet att även Johan Holmqvist är klar för Frölunda...elitseriens superbygge kallas det visst....

Kalla mig medgångs-supporter, men Timrås chans till SM-guld var med förra årets lag... årets värvningar känns inte så övertygande...nog för att Tomas Skogs känns som en bra värvning, men ja...jag vet inte. Medgångs-supporter eller inte, jag har säsongskort för kommande säsong iallafall, och nedräkning pågår...:)
Jag tror inte att jag är ensam, men mina förväntningar på Frölunda kommer att vara högt ställda.

Oxe? Se upp idag!

För den som inte redan har räknat ut det, så är jag oxe, tjurig som få! :)
I dagens horoskop står följande:

"Andra kanske sätter i system att reta upp dig. Undvik att tappa tålamodet även om det är svårt."

Hmmm... vem tänker reta mig idag? Än så länge så är bara en middag hos mamma och pappa planerad... Inte  heeeelt omöjligt att nån retas där...*ler*... vi får se.
Fortsättning följer ikväll! :)

Oxstabesöket kostade oss ett barn

Men jag klagar inte! :)
Som vanligt hade vi en trevlig stund tillsammans med Marlene och Kimmen, många skratt och bitska kommentarer...:)

När vi hade försökt komma iväg i en timmes tid, så tröttnade barnen (Nova och Demi) och föreslog att Nova skulle få sova över, och man kommer väl ihåg hur det var när man själv var liten, sånna oplanerade saker var ju fantastiskt roliga att få göra... så när Marlene och Kimmen tyckte att det var ok, så satte inte vi heller några käppar i hjulet. Nova blev jätteglad...Neo blev inte fullt lika glad... Men med löftet om att få sova där någon annan gång och min önskan om hans sällskap inatt, så följde han med oss utan större protester.
Jättesnällt av M & K att låta Nova sova över!!

Så nu är Neo nerbäddad, M håller på att göra iordning några kvällsmackor och vi ska snart slå igång en film...
Myyyysigt! :)

Godnatt!

Shoe-aholic

Skor, skor, skor...i drivor... det är ju underbart roligt med skor...
Shoppingrundan med mamma idag resulterade i två par, fast bara ett par till mig... Nova blev lycklig ägare till ett par nya skor...och Neo blev besviket utan... Barn är bra på att göra så att mamma-hjärtat värker... Men nån sa nån gång; Man kan inte vara rättvis varje stund, huvudsaken är att man är rättvis i slutändan... Och det hoppas jag att jag är!

Vad tycks? :)



Nova provade om hon kunde springa snabbt i dom... och tydligen så klarade de testet, för hon är överlycklig..:)
Nu ska vi bege oss först till mamma och pappa, (medans M tränar) och sen bär det av till Oxsta för en kopp java.
Ha en bra kväll!!

En tur till Birsta

Då målning stod på schemat för M, och barnen lekte med grannbarnen, så agerade mamma färdtjänst och kom hit och hämtade mig för en sväng till Birsta.
Efter lite shopping,(mamma var jätteduktig som personal shopper) så hade vi gjort oss förtjänt av lite vila och en kopp kaffe med tillhörande morotskaka.



Sen avslutade vi rundan med en sväng på Ica...och även där blev det ju litet shopping... visar några alster senare...
Nu ska vi planera resten av dagen, på återseende.

Sex and the city och kärlek hemma

Japp, nu har vi äntligen sett den, och vi är supernöjda!!!
Den hade allt; kärlek, hat, skratt och gråt! Även kiss och bajs-humorn blev tillfredsställd...:) Litet minus bara att min kiss-blåsa gjorde sig påminnd, så sista timmen satt jag och hoppades att filmen inte skulle bjuda på några mer hysteriska skratt-attacker...

Hemresan blev oxå en del att lägga i väskan för upplevelser denna kväll...regnet stod nämligen som spön i backen, och åkrädd som jag är, så uppmanade jag C att köra vääääldigt försiktigt på motorvägen...så vissa partier färdades vi i 70 km/h...:) Men vi kom iallafall hem säkert! :)
När vi svängde in på vår gata, så noterade jag att rullgardinerna i barnens rum fortfarande var uppdragna, och det är ju lika med vakna barn... så för att förhala hemkomsten lite, så tog vi en sväng ner längs gatan... och så här såg det ut när vi närmade oss vårt hus...




Väl hemma så var i stort sett hela familjen samlad, endast Hilding saknades... Kan man bli annat än varm om hjärtat när man kommer hem och det ser ut så här:


Fjällräven-j*vlar

Njae, inte riktigt, men nästan! :)

Efter många om och men, så packade vi fika-väskan och begav oss till Norra Berget för att rasta ungarna. Efter ett kyligt mottagande av isande vindar, så sprack det upp igen och sen sken solen på mina bara armar.

Ungarna roade sig själv ganska bra ända tills det började suga i fika-tarmen. Då bänkade vi oss först i gräset eftersom det var väldigt många som hade kommit på samma briljanta idé denna dag, men när ett bord i solen blev ledigt förflyttade vi oss dit... intet ont anande...
Jag blir alldeles brydd över hur vissa tänker... kan man bete sig som svin bara för att det inte är ens egna saker?!
Som att skala äpplen och bara släppa det till marken under bordet? Som att spilla över hela bordet och inte torka upp? Som att smula ner överallt och tänka; What the fuck, det är inte mitt problem!

  

Jaja, vi fikade iallafall och  sen satte barnen av igen mot lekparken.
När vi skulle åka hemöver, så tände Neo hoppet i Markus... kanske kan hans son bli en bodybuilder...



Själv njöt jag av synen av Nova... sommarflicka ut i fingerspetsarna...:)



Det blev en härlig stund på Norra... nu vankas mat, och sen kommer Carola och hämtar mig för ett besök på stadens biograf...Sex and the city! :)

På återseende!

Sömn?

Behöver man det?? Jag har alltid var övertygad om det iallafall! Men om man verkligen behöver det, varför har jag då inte kunnat sova inatt??
Joo, jag vet... det kan ha att göra med värken i ryggen... men fan vad less jag blir. Kl 03.25 inatt klev M upp och hämtade värktabletter åt mig... då hade jag legat och vänt och vridit på mig i en timme... fattar inte varför jag inte klev upp på en gång och hämtade tabletterna... I samma veva så kom Neo... och det underlättade ju inte att bara ha en decimeter att ligga på...
När Nova kom runt 08.20 så gav jag upp och klev upp, så får M sovmorgon idag.


Vad säger vi?

GUBBJ*VEL!!!

Nä, idag gick det verkligen inge bra! Och ska jag vara ärlig, så är jag heligt förbannad! Här pallrar man sig iväg till Kovland, trots ett j*vla ryggskott som aldrig vill ge med sig... och vad får man som tack?! Jo det ska jag tala om; Regn, dåligt ljud och siffror som landade likt...ja jag vet inte vad!
Mantrat för dagen var: Gubbj*vel....gubbj*vel....gubbj*vel...
Ja jag  vet, det är inte utroparens fel, men nån måste man ju få lägga skulden på! Och eftersom han för det mesta är ganska dryg, så är det väldigt lätt att lägga skulden på honom.

Nä, nya tag nästa vecka, dock blir det utan min bingopartner då, men det får funka ändå.

Lost track of time

Dagen har gått nästan helt enligt planerna.

Fränna dök upp right on time. Vi dukade fram lite kladdkaka, grädde och kaffe... M har blivit en hejare på kladdkaka! :)
När M kom hem så blev det lite lunch, snabbvarianten korv och bröd! :) Men snabbt behöver inte vara dåligt... med ett glas kall mjölk så är det ju nästan oslagbart! :)

     



Efter lunchen tog M med sig barnen för lite bad i lilla bandsjön, så jag och Fränna fick hela eftermiddag tillsammans i lugn och ro, och mycket skvaller blev det... Vi hade en jättetrevlig eftermiddag, uppenbarligen.
När M och barnen stannade bilen utanför staketet utan att kliva ur, så frågade jag till slut lite irriterat; Vad väntar du på?? Parkera bilen nån gång!
Snacka om panik när M svarar: Jag väntar på dig! Klockan är 15.35!
PANIK!!!! Jag skulle ju vara hos sjukgymnasten kl 15.45!!! Och jag som satt i godan ro, och absolut inte var klar att åka någonstans. Men jag fick lite fart på kroppen iallafall, och hann i någorlunda tid iallafall.
Väl där så blev det lite ultraljud och tens...så vi får se hur det känns imorgon.
Men för att summera; Jag hade en så trevlig dag med Fränna, att jag glömde tid och rum! :)

Dagen ser ut som följande:

* Inom en timme får vi besök av min kompis Fränna, det ser vi fram emot, inte allra minst Nova...
Därefter följer förhoppningsvis några timmar av surr och skvaller.

* 15.45 Framskjutsad till porten hos sjukgymnasten av Markus, därefter hoppas jag på en mild behandling.

* 17.45 Förhoppningsvis blir jag hämtad av Cocarola för lite bingospel i Kovland (ska förvissa mig om det lite senare)

* Ca 20.20 Tutan ljuder över Ånäsparken, och nån i våran bil inkasserar fina 5000 riksdaler.

* 21.40 Jag blir avsläppt hemma, tackar för en som vanligt trevlig kväll, och haltar in och sjunker ner i soffan.

* 23.00 Godnatt.

Morgonmys med världens finaste tjej

Kan man bli annat än glad, när det kommer en söt tjej tassandes, tyst viskar hon; Jag ska gå och lägga mig med mamma... hon kryper ner i sängen, och när hon ser att jag är vaken så spricker hela ansiktet upp i världens största leende.
Sen ligger vi och kramas, pussas och pratar minnen från när hon var bäbis... hon älskar att höra sånt! :) Speciellt roligt tycker hon att det är att höra om när hon föddes, att hon kissade och bajsade på mig det första hon gjorde... Då skrattar hon gott! :)

Dessa stunder lever man länge på....


Vilken skata

Sitter och tittar på firandet av kronprinsessan och diverse artister är ju där och visar upp sig. Så även Charlotte Perelli...men vilken skata! HUR kan man vilja se ut som hon gör just nu?? Hon liknar mer en transa än en kvinna! Jag vet, man ska inte döma boken efter omslaget... men nä, hon ser bara för bedrövlig ut!

Mys på tu man hand

Visst låter det mysigt?! Det är det oxå...men det är inte som ni tror... Markus har tagit cykeln till träningen igen...Så jag och Nova har bäddat ner oss i soffan för lite filmtittande. Det var tänkt att Neo oxå skulle vara med, men han somnade ifrån alltihopa, så han ligger och sussar för fullt nu.
Filmvalet är kanske inte det bästa..Nova tyckte att vi skulle se på Rudolf med röda mulen... roligare tecknade filmer finns ju, men men...

Ha en bra kväll allihopa!

Dagens plan...

...är att inte ha någon plan...
Ryggen förvärrades av gräsklippningen igår, så nu är jag tillbaka på ruta ett. M har bokat en tid hos nån kvacksalvare imorgon, så förhoppningen är väl att det ska bli bättre sen... men det är i senaste laget. Tiden för besöket är 15.45, och senast 17.45 ska jag vara på väg till Kovland med Cocarola...tur att det finns värktabletter! :)

Carola och Johans bröllopsdag!!

För precis 1 år sedan blev de man och hustru...om jag inte minns fel så var vädret något bättre än idag.
1 år... och jag har fortfarande inte vant mig vid att hon har ett nytt efternamn...*skrattar*

Hoppas att ni får en jättebra första bröllopsdag!!

Good luck Chuck

Har precis avklarat ytterligare en film och en påse godis.
Good luck Chuck... en riktigt rolig film, tyvärr... varje skratt-attack kändes plågsamt väl i ryggen... men ja, det fick det väl vara värt.
Har ni tid över, och lite behov av lättsam underhållning och romantik, ja då kan jag rekommendera den filmen!
Den får fyra av fem möjliga pingviner! ;)



Sugen på ny tatuering

Sitter och tittar på Miami Ink, och genast infinner sig suget efter en ny tatuering.
Jag kommer att göra en till...frågan är bara vad och var.. är lite inne på att göra en tatuering som pappa proppsar på... Jag har alltid fått höra att jag är en räv. Jämt när jag har velat ha något så har jag smygit på pappa med min lenaste röst och mina blidaste ögon... och pappa hävdar bestämt att han har sett min rävsvans skymta vid dessa tillfällen oxå...
Så jag klurar på en tatuering där en rävsvans ingår....
Nån som är duktig på att teckna?! Hör av er isåfall! :)

Dagens pucko är utsedd

And the winner is.....
Jag, vem annars?!
Ryggen har känts förhållandevis ganska bra under förmiddagen, så i all rastlöshet och dåliga samvete (m stod ju på övervåningen och målade, och pikar om soffa och dator haglade) så bestämde jag mig för att klippa gräsmattan. Jag sa till M att bara han startade gräsklipparen åt mig så kunde jag klippa gräset... och han var ju inte sen att ta tillfället i akt att få mig sysselsatt, så gräsklipparen var startad innan jag hunnit ångra mig.
Det gick ganska bra faktiskt, tills jag råkade trampa på en av barnens leksaker och klev snett...ajajaj....
Gräsmattan är nu klippt, men jag blir liggandes resten av dagen...pillren jag tog när jag kom in är helt verkningslösa...känns det som iallafall....

Jag är så less....

Boring

Vilken jävla piss-semester!! Skitväder...j*vla ryggskott...
Idag är ingen bra dag... det enda positiva är väl att Markus målar... men vad ska jag göra då?? Har vattnat blommorna, med resultat att det känns som att ryggen håller på att gå av... så nu har jag strandat i soffan igen... överväger att gå och titta på den där pillerasken igen... Men jag avstår nog att upplysa M om det... han har kollat upp min medicinering, men än har han inte kommenterat den, så jag får kanske fortsätta att knapra iallafall...:)

Ja, ha en rolig dag...det lär inte jag ha.

Change of plans

Planen för morgondagen var en tur till Furuvik med Marlene och Kimmen, men det får vi skjuta på pga åldersskäl (ryggskott). Så imorgon hoppas jag på att M fortsätter målningen på övervåningen så att det blir klart någon gång, och vi kan flytta ut ur rummet med rosa tapeter med silverhjärtan på... Har precis kollat väderprognosen för imorgon, och det vankas tydligen mera regn, så min förhoppning är ju kanske inte helt orealistisk...
Nu ska jag ta piller igen, och försöka komma till ro för natten...

Go´natt!

Ryggskott...inte lite...bara mycket

Ja vad ska man säga... några piller senare så är läget oförändrat... det enda som är förändrat är mitt humör... Jag blir så j*vla vansinnig över att behöva ha det så här!!
Pillrena hjälper korta stunder... och varje stund får mig att tro; Nu vänder det, nu blir jag bättre... men sen så smyger värken sig tillbaka, sakta sakta... för att sen slå till med full kraft igen, och man går som en gammal j*vla kärring som har skitit på sig... Inte ens min favoritsyssla, (ligga på soffan och mysa) funkar ju... jag blir bara frustrerad av att ligga i soffan... jag hittar ju ingen avslappnad ställning...
2 timmar sen senaste pillerintaget... jag sa till M att det borde vara dax igen, men han hade grym koll på tiden... så icke sa Nicke...
Han har iallafall varit och inhandlat en 200 g schweizernöt-chokladkaka som lite tröst... och det kan verkligen behövas, han tycker att vi ska se på The Happening ikväll... och vad innebär det?! Jo en massa skrämsel-scener som ska få mig att hoppa högt i soffan och skrika högt av smärta...
Vad är det för fel på 100 procentig omtanke!??!

Status: Oförändrat

Efter en natt som inte går att beskriva, så är jag nu uppstigen sen en halvtimme tillbaka... Kl 6 imorse gav jag upp, hasade mig ut till medicinskåpet och plockade åt mig en distalgesic och en alvedon, och sen tillbaka till sängen igen. En timme senare började jag äntligen känna någon verkan och kunde då somna om igen... tills barnen kom in och gormade och Neo hängde sig över mina knän... smärtsamt vaken igen.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, (men endast för att jag ska få ta ett till piller) och sen väntar duschen, ett besök inne i stan hos Mogge och Jessika står nämligen på dagordningen... tacka vet jag piller!!


Pain and out!


Gammal och skröplig

Ja, nu börjar det märkas att åren har smugit sig på...
Idag när vi skulle hem och ladda om inför nästa kalas, så stannade jag ute för att hjälpa Nova med sin sko... när jag sedan skulle resa mig upp igen, så högg det till i ryggen. Jag stapplade in och med tårarna sprutandes så hamnade jag till slut på golvet med benen på en köksstol. Knaprade i mig en distalgesic och hoppades på tur. Men med tanke på att jag nu ligger som en strandad val och inte tar mig någonstans, så funkade inte tabletten som jag hade hoppats på.
Jag hoppas att jag kan övertyga M om att jag ska få en till värktablett snart, men han verkar inte särskilt medgörlig på den punkten... han svamlar nåt om att det måste gå några timmar mellan tabletterna... i mina öron låter det som nonsens... men jag har inte så mycket att välja på här där jag ligger...:(

Ja må de leva!!

Idag är det inte bara Maja´s födelsedag, utan även Lars-Håkans födelsedag...

Ja må de leva, ja må de leva, ja må de leva uti hundrade år...

Ett stort grattis till er båda!!

Bikerbrud och badpojke

Gårdagen blev riktigt lyckad...smärtsam, men lyckad! :)
Något senare än planerat kom vi iväg på vår motorcykeltur till Norrfällsviken. Redan efter 5 mil var min stjärt så öm så jag visste inte hur jag skulle stå ut tills vi var framme. Men fram kom vi. Väl där så dukade vi upp vår medhavda fika; mackor från Statoil, mycket goda, och till efterrätt en fin wienerbrödsbulle...Solen sken, filten var varm, magen var mätt och stjärten uppskattade avlastningen...
Markus ställde upp som badpojke...:)

  



Men pga vår sena avfärd så kunde vi inte stanna särskilt länge, vi hade ju bokat hotell och spa, så vi fick ganska omgående packa ihop och bege oss för att hinna med innan de stängde spa.
Min stjärt protesterade direkt bara vi närmade oss motorcykeln, och hemresan var ingen höjdarupplevelse, men hem kom vi.
Efter att ha bytt motorcykeln mot en något bekvämare bil, så åkte vi för att utfodra M, det fick bli donken. Men inte bara M fick fylla sin mage, han var även frikostig mot hakets måsar, vilka genast fyllde luften med skrin och vingslag...

  

... så vi packade ihop oss ganska snabbt därifrån oxå, och äntligen var det dags för spa och lite vila för både kropp och själ...



Imorse väntade frukost... och ingen frukost går ju upp mot hotellfrukostar.
Så för att sammanfatta; vi hade en helt underbart mysig bröllopsdag!

Sex and the city

Tydligen så ska jag se den på onsdag...
När jag för en stund sen kollade av min mail, så dök där upp en bokningsbekräftelse på Sex and the City. Först trodde jag att det var nåt reklammail, men just ordet bokningsbekräftelse fick mig att backa tillbaka... SAY WHAT?! Jag har inte bokat nån bio....
Jag vet inte om det är några karlar som känner att de måste kompensera en viss frånvaro eller vad det är frågan om, men vi (Cocarola och jag) har ju pratat länge om att se den, så visst, vi går!! :)

Ska bara kolla i kalendern om jag kan just den dagen....:P

Vi köper inget till varandra va´?!

Finns det nåt mer irriterande?!
Idag har vi vår bröllopsdag, och inför den här dagen så har den frågan dykt upp; Vi köper inget till varandra va´?! Varför ställer man en sån fråga? Är det för att dölja sin egna dåliga fantasi eller brist på ork? Eller bottnar frågan i omtänksamhet för ekonomin? Eller är det bara en undanmanöver?
I det här fallet var det tydligen en undanmanöver...för nog hade han en present i morse! Men inte jag. Men han har ju fått mig, det är ju en present som räcker livet ut! :P

Ja hur ser dagen ut nu då...? Jo, den börjar efter lunch med en motorcykeltur till Norrfällsviken, där avnjuter vi medhavd fika, sen åker vi hemåt igen. Byter transportmedel hemma hos mamma och pappa, och beger oss därefter in till stan och upp på Södra Berget för lite spa och sedan övernattning. Och då, vet ni vad som väntar imorgonbitti....ja precis; HOTELLFRUKOST!!!! :)

Så nu ska jag gå och packa barnens övernattningsväska, (de sover hos mamma och pappa inatt) och så ska jag packa våran övernattningsväska...:)

Ha en bra dag gott folk, det ska vi ha!

Slut som artist

Inatt kunde jag inte sova... tusen tankar som snurrade i huvudet på mig, och så rädslan för att försova mig. H-E skulle hämta mig 07.20 imorse...
Men det gick bra, trots att jag inte sovit många minuter inatt, så kom jag upp och jag var klar i tid.
Sen bar det av till Vännäs...ca 3 timmars resa.... sen möte i 5 timmar, och sen 3 timmars bilresa hem igen... och väl hemma så hinner man bara sätta foten innanför dörren så åker M till spegelhallen med J... Inte vad jag hade högst på önskelistan, men vad gör man...
Jag hoppas på pissregn imorgon så att man bara kan dra täcket över huvudet och sova....

Manlig slampa...

...kan man säga så?
Men om det finns nåt som heter så, så är Gizmo en sån! :)


En tur till Hönsröva

Hahaha...ja det hette faktiskt så, stället där H-E och Lilian har sin stuga.
Vi anlände runt lunchtid. Solen sken, men vindarna var ganska kalla, så barnens fleecetröjor kom väl till hands.
Maken till fridfullt ställe får man leta efter...
Bryggan vid vattnet skulle absolut bli mitt favoritställe... jättehärligt att sitta där en solig dag och bara njuta av vågornas kluckande.
Barnen tyckte om att titta efter fiskar där... och Neo trodde att han kanske till och med skulle få se en haj...:)




Efter lite fika och bus med tiger-hannen Zapp Zapp (en busig liten chihuahua), så vände vi kosan hemåt igen, var ju tvungen för att hinna hem till bingon! :)

En härlig dag, även om M´s mage kurrade nämnvärt...:)

Äntligen!!!!

Skam den som ger sig. Bättre lycka nästa gång. Trägen vinner. Ja, uttrycken är många, men idag har vi övervunnit siffrorna!
Kvällen började bra, Carola satt och väntade redan första bingon, men vis av erfarenheten så blev vi inte ens nervösa. Och som vanligt så blev det ingen bingo.
När det var dags för fullt kort på sista bingon före fikat, så var ingen av oss särskilt hoppfulla...så jag blev ganska förvånad när jag helt plötsligt satt och väntade på nummer 11... 1000 kr stod på spel... och så äntligen; Nr 11. Jag var inte sen att ligga på tutan! :)
Äntligen, förbannelsen är bruten! Tyvärr så var vi två som fick bingo samtidigt, så jag fick dela, men 500 kr är inte fy skam det heller! :)
Det är så här det ska se ut:



Läsar-rekord! :)

Håll i er nu, snart är jag i samma liga som Blondinbella & Co... idag har jag haft hela 17 unika besökare på min sida...*skrattar* 17....30-40.000....ja det är väl inte såååå långt ifrån?! :)

Sommarlovskväll

Ja det är verkligen så det känns, sommarlovskväll.
Solen skiner, klockan börjar bli läggdags, men barnen är fortfarande ute och leker. Jag hör ända in hur roligt de har med grannbarnen, och ingen av de har en tanke på att behöva gå in och göra sig klar för kvällen... och varför ska de det egentligen?! Det är ju det som är tjusningen med sommarlov; man får vara ute lite längre, inte lika många måsten som under vardagslunken det övriga året.

Mamma och pappa har nu varit här på lite grillning, och de stannade riktigt länge... jag blir lika förvånad varje gång de inte studsar upp direkt efter sista slurken kaffe. Det är så mysigt att kunna sitta ute på altanen och bara snacka skit...
Den här gången var det faktiskt Markus som studsade upp; speglarna och Johan väntade... Så nu är man träningsänka igen.

Imorgon ska vi bege oss mot Iggesund och sen leta oss ut mot havet och H-E och Lilians stuga. Vi har pratat så länge om att vi ska åka dit och se hur de har det där, men det har aldrig blivit av, men nu så! Så det blir en heldag där, med reservation för att vi ska hinna hem lagom tills det är dags för mig och C att åka till Kovland! Jag känner på mig att det är imorgon det händer! :)

Nu ska jag gå och se om det är några barn som vill komma in... ha en bra kväll!

Klart...

...och betalt.
Nu så, kan jag slappna av, nu är resan betald.
Vi tog en sväng in till staden för att få lite ärenden uträttade. Så nu är passen ordnade åt oss alla fyra, de kommer om en vecka.
Sen var jag in en sväng på jobbet för att hämta lite papper som jag måste ha med mig på onsdag när jag ska till Vännäs på möte. Skum känsla att komma in på sitt jobb, bara hämta sina grejer och sen gå igen, utan att ha pratat med någon... Men det är ju å andra sidan semestertider nu oxå....

Nu vankas grillning tillsammans med mamma och pappa, så ha en skön eftermiddag, vi hörs.

Sinnessjukt

Svårt att somna igår? Jorå, så´tt... 01.20 kom Neo med ett illtjut....02.30 gav jag upp och gick och la mig i ett annat rum, runt 03 somnade jag.
Övriga familjen vaknade kl 9, och det gick inte obemärkt förbi...men en vuxen människa ska väl klara sig med 6 timmar, så det ska nog gå bra, jag får frångå mina 12 timmars skönhetssömn...:)

Vad har denna dagen att erbjuda då? Jag hoppas på att det blir lite gjort på övervåningen, men maken surrar om att hitta på nåt, så det lär väl inte bli så mycket gjort misstänker jag...
Nu ska jag iallafall ringa resesäljarna och kolla så att allt är grönt med vår utlandsresa.

Ha det bra så länge!

Är huvudet dumt får kroppen lida

Och just nu är nog huvudet dumt.
Som en följd av min vansinnigt långa sovmorgon, så är inte huvudet, eller kroppen, särskilt trött nu. Och med ett avsnitt av CSI som precis har börjat så är det inte särskilt lockande att krypa i säng. Och hur kommer då kroppen, och huvudet, må imorgon bitti när Neo kommer tassandes runt 06.30?!
Men alla vet ju redan att jag har för vana att sova till 11.30 iallafall, så jag kan nog lugnt sitta kvar och se klart på tv:n. ;)

Godnatt!

Lik en kändis? :)

Hittade en rolig länk som jag var tvungen att testa... men jag kan väl bara konstatera att det är lite av önskedrömmande att försöka se någon likhet med dessa skönheter! :)


http://www.myheritagefiles.com/L/storage/site1/files/25/43/42/254342_478707deed07843cxivo64.JPG

Anonym

Nu har jag trampat någon på tårna.... och det var absolut inte meningen.
Min uppskattning till J & C uppfattades tydligen som något annat... Men det var inte menat som annat än uppskattning. Ironin ligger i läsarens ögon.

Sweeeet

Det blev varken café eller staden igår kväll. Vi hamnade i Oxsta hos M&K istället, och det blev ju minst lika bra, fika fick vi, och vi slapp frysa, fick ju dessutom trevligt sällskap fram till kl 00. :)
Och min rädsla över att inte var utsövd idag pga sent rumblande var ju heeeelt obefogad. Kl. blev nämligen hela 11.18 innan jag slog upp mina klarblå! :) Sweeet! Det kan man inte klaga på....

Så nu väntar lite brunch, och sen ska vi iväg och hämta vilddjuren hos Johan och Carola. Helt underbart att bli erbjuden barnvakt sådär utan vidare... och det bästa är ju att ni finns där när vi behöver barnvakt oxå, tack J & C, ni är toppen!!


Jaja, jag ska skynda mig! ;)


Grattis Åsa och Micke!!

Vädergudarna var inte riktigt på er sida, men jag är helt övertygad om att Micke håller dig varm! :)
Gratulerar till er förlovning!! Hoppas att ni har haft en trevlig dag och kväll!

Kram på er!!


Vilket bryderi

Medans jag och Carola var i birsta, så åkte Johan och hämtade Nova och Neo, de ska få sova hos dom inatt. Jätteskönt att få en stund för oss själva, men vi har inget inplanerat att göra. Funderar på en sväng till nåt café för en fika, men vädret är ju inte riktigt fika-framkallande, så jag vet inte riktigt.
Först och främst så ska vi käka lite tacos, och det blir nog ett glas vin oxå...:) Sen får vi se vad som händer...kanske en sväng in till stan...det är ju trots allt gatufesten nu. :)

Ha en trevlig kväll, det ska vi ha!


Håll i hatten!

Barnen har sovit till 09.10 idag!! Jaja, Neo kom kl 7, men han somnade ju om, så det får man vara glad för! :)

Nu är M och J på studion och speglar sig, men när de är tillbaka så är det min och Cocarolas tur för egen tid. Så fort M är tillbaka så drar vi till Birsta för lite shopping. Så nu ska jag hoppa i duschen och sen ska ansiktet målas på plats, så ha en bra dag allihopa så länge!

Hörs senare igen!

Maximalt antal soltimmar.

När jag hade vaknat till liv imorse så hade M packat badväskan, så det var bara att pallra sig ut i bilen, sporthallsbadet väntade.
Där låg jag som en strandad säl tills solen gick i moln 16.30.
Jorå, jag var och badade med barnen oxå, åkte rutschkana oxå...:) Jätteroligt. Synd att man inte är ensam om att tycka det bara...:)
När vi kom hem så började det regna, så idag kan man verkligen säga att man har fått ut det mesta av soltimmarna.

Efter middagen somnade jag ute på altansoffan med Gizmo på bröstet...var så vansinnigt trött. Så snälla Markus tog med sig ungarna på en cykeltur så att jag fick vara ensam en stund. Verkligen uppskattat.

Nu väntar en lugn stund i soffan och lite film... ha en bra kväll!


Oanade talanger?!

När Smalare än Thård spelade igår så tog de upp en liten gästartist; Mattias Månsson. Och för er som inte vet vem det är, så är det en Njurunda-pojk, som spelade förra elitseriesäsongen i Brynäs och kommande säsong kommer han att spela för Skellefteå.
Han klev iallafall upp och sjöng...vad det var kommer jag f*n inte ihåg... men särskilt bra var det inte, men han ska en eloge iallafall. :)


Jag är en svag människa

Trots tidigare dissning av gatufesten så återfanns jag i vimlet där igår tillsammans med brorsan och Sara. Men jag har inga vittnen till det eftersom jag inte träffade en enda människa som jag kände, ja om man bortser från en kompis föräldrar då... och brorsans kompis....
Men jag har iallafall bildbevis på att jag har varit där! Det blev några svängar i karusellerna...:)





Vi hade riktigt roligt igår kväll. Började kvällen med Ständut blakk, sen förflyttade vi oss till karusellerna...sen var det dags för Uggla, kvällens höjdpunkt. Jag bryr mig inte om alla som idiotförklarar mig, för f*n vad bra han var!! Inte en enda sekund kände jag att jag ville gå därifrån, och då är inte jag typen som tycker om att stå rätt upp och ner sådär. Grymt bra!! När Uggla spelat klart så var det dags för Smalare än Thård, och det gick inte av för hackor det heller, det var ett under att jag hade rösten i behåll efter den där kvällen!
02.30 smög jag i säng, och med ett konstant ringade i öronen och med ett leende på läpparna somnade jag.

     

Värmebölja...

... and I love it! :)
25 grader i skuggan, och väskan är packad! Bara mitt största barn har fått i sig sin andra måltid för dagen, så ska vi bege oss mot staden och sporthallsbadet.
 
Ha en skön dag, och ni som jobbar, jobba snyggt! ;)

*suck*

Man säger det varenda år, men man lär sig aldrig; Vad ska man in på gatufesten å göra???

Trots planerna på att bojkotta tillställningen i år, så hamnade vi likt förbannat där. Och samma scenario som alltid; trångt och jävligt, pengarna får vingar, nä förresten, pengarna får sjutton jet-motorer, och ungarna förvandlas till hemska, griniga och bortskämda brats! Och i samma ögonblick som deras förvandling sker, så händer även nåt i mig, jag som i vanliga fall är väldigt lugn och harmonisk (diskutera inte emot!), blir till en eldsprutande drake som bara spottar och fräser...
Och jag som ska in igen imorgon.... jag får se hur det blir med det... har redan förvarnat brorsan om att det inte blir nåt...Sara har ju oxå anslutit, så han blir ju inte ensam isåfall.
Fast det vore ju trist oxå om jag bangar...hade ju sett fram emot en kväll med brorsan. Men men, det går väl fler tåg....

Snabba ryck

För att göra ett tillägg i tidigare lista; * Morgonpromenad med Neo i vagn. Check!

Då Markus morgonhumör hade en liten svacka, så packade jag ner Neo i vagnen och begav mig ut på en liten morgonpromenad. Så nu har jag varit nyttig oxå.
Frissan är bokad, både för mig och Neo, så kl 16 idag ska våra huvuden trimmas.

Cykel-jakten har trappats upp, nu finns ytterligare en cykel med på intresselistan, så ev. redan ikväll kan jag vara ägare till en bättre begagnad cykel. Vore fint. Min nuvarande cykel inbjuder inte direkt till några längre turer då framdäcket vobblar, sömmarna, (om det nu finns sånna på ett cykeldäck) hotar att brista vilken sekund som helst, och styret bara skriker; Sväng inte, belasta mig inte för fem öre, för då lossnar jag!! Men det är ju så, köp billigt = köp skit.

Nu ska M iväg och spegla sig, så jag ska ta och bege mig ut på gården med kidsen, och bikinin åker på för att öka chansen till bränna maximalt.

Ha en bra dag, även ni som jobbar! ;)

Aldrig är man nöjd

Idag hade jag tusen punkter på min att-göra-lista, och vad händer då?! Jorå, clear blue sky! Och clear blue sky är ju detsamma som ryggläge i solstolen, och HUR ska jag hinna med nåt då??

Att göra idag:
* Ringa och boka klipptid till mig och Neo
* Sola
* Få Markus att kolla av sin mail efter ev. svar på cykelköp.
* Sola
* Kolla på cykel i Johannedal.
* Sola
* Ev. kolla på cykel i Härnösand.
* Sola
* Åka till Birsta City för lite klädinköp till min numera väldigt feta kropp.
* Sola
* Och om känslan är rätt, så ska vi hinna med en sväng in på gatufesten med barnen.

Och inte hjälpte det att Neo väckte mig kl 7 heller. Nu, en och en halv timme senare, så har jag fortfarande inte fått något gjort. Funderar på att gå in och hoppa på Markus så att han vaknar... Moooahahahaaaaa.....

Bingo!!

Tisdag.... japp, bingo-dax!

Men idag skulle jag bli tvungen att åka utan min bingopartner; Cocarola. Jo, det finns faktiskt saker som är viktigare än bingon! :) Även om jag kanske får det att låta som att så inte är fallet...

Så istället gjorde mamma mig sällskap i bilen.
Vi var nära några gånger... för att vara mer exakt, jag satt och väntade tre gånger... och mamma fyra gånger. Det är ju alltid kul att få slå igång tändningen och känna adrenalinet börja pumpa runt, handsvetten börja rinna och hoppet stegras... kanske inte lika kul att behöva stänga av igen utan att ha inkasserat några hundralappar.
Men idag, gott folk, blev det ändring på det. I sista spelet, på full bricka, och 1000 kr i potten, så var det vår tur...inte min, men mamma´s, (och eftersom hon satt i bilen med mig, så räknas det)...med nummer 17 kvar så hade vi chansen till fullt kort... och när karl-j*veln ropar 17, så la jag mig på tutan!!! Vilken känsla....:) Tjohooooo, nollan är spräckt! Nu är det bara att köra på, nu vet vi att det inte är omöjligt iallafall! :)

Homo?

När vi strosade runt på Norra så passerade vi några minnes-monument...diverse namn passerade....men han som fångade vårat intresse var denna man...vid namn Homo?!


There was sun, there was rain...

...och grillad korv.

Efter en något hysterisk morgon, med början kl 5 då det blev ett litet läckage i en av sängarna, så kom vi så småningom iväg till Norra Berget för lite lek och grillning.
Redan efter 10 minuter satt fyra små fågelungar och frågade om vi inte skulle fika snart, de hade ju ingenstans att vara?! Efter att jag hade plockat upp hakan från marken och upplyst de om att det fanns en hel lekpark med massor av saker att göra, så lommade de iväg och lekte jättebra i nästan tre timmar, ja vi hade såklart lite paus för grillning, och lite senare en paus för lite fika.
Innan vi begav oss hemöver, så tog vi svängen förbi grisarna...och där uppmärksammade barnen att det inte luktade mumma...:)



Nova gick och höll för näsan hela tiden vi var där...:)

Sen var det dags för den obligatoriska rundan upp i utsiktstornet, men eftersom jag lider av höjdskräck, och jag får panik av att se ungarna stå och luta sig mot räcket som finns, så stannade jag på säker mark.
Det var jobbigt nog när de posade på muren...skyndade mig att ta bilden och sedan lyfta ner de igen...



Trots regnet som föll ett tag, så hade vi en bra dag! :)

RSS 2.0