Slö-skit i högsommarvärmen

Lagom tills jag börjar jobba så kommer sommaren.
Men det är väl som det ska vara antar jag... Iallafall så har det hänt en del sen sist jag skrev...Vi har varit till Furuvik, Neo har fått vattkoppor, vi har köpt motorcykel, vi har firat födelsedagsbarn och haft myskväll med grillning bland baciller och klämda fingrar...

Furuvik: Sommarens hetaste dag...men det gick faktiskt riktigt bra. Barnen åkte karuseller så det stod härliga till. Vi avslutade vistelsen med ett dopp i Furuviks-poolen, vilket var väldigt uppskattat av M...han hävdar att det fräste om honom när han hoppade i poolen. :)

Vattkoppor: För två veckor sen var vi och uppvaktade Maja på hennes födelsedag, och på kvällen upptäcktes koppor på Oscar. Natten mot lördag vaknade Neo och då uppdagades det att han hade feber, och på morgonen såg vi de första kopporna. Vid exakt samma tidpunkt infann sig kopporna även på Maja. Förhoppningsvis blir inte Neo´s sjukperiod alltför besvärlig, han verkar inte få så många.

Motorcykel: Efter år av enträget drömmande och suktande av M, så gav jag nu efter för ett köp. Så nu står det en Kawasaki  ER6 n -08 i garaget. Visserligen en ganska liten mc, men den duger fiiiiint! :) Än har vi inte hunnit med någon riktigt tur, men förhoppningsvis så kommer det nåt tillfälle till det snart. Tills dess så får M roa sig på egen hand.

Födelsedag: Igår fyllde pappa år, så vi grattade honom en snabbis på eftermiddagen, folk köade för att få komma in, men var tvungna att avvakta pga Neo´s koppor, så vi avvek ganska snabbt.


Myskväll med grillning: Pga Neo´s tillstånd, så blev umgänget begränsat, men vi kunde ju glatt konstatera att familjen Winsa var ju ett perfekt umgänge, även i sjukdomstider, så vi bjöd in oss på lite grillning där. Lite av en vinn-vinn-situation; barnen fick vältra sig i baciller och vi fick en trevlig stund tillsammans. Nu vore det ju sjutton om inte Nova hann få sina koppor och hinna bli av med dom innan vi åker utomlands.


Ja, det var en liten sammanfattning av tiden som gått sen sist, ska bättra mig på uppdateringen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0