Jag har en plaaan.

Och den lyder som följer:

Ugnen har startats, det vankas potatisbullar, bacon och lingonsylt till lunch för mig och barnen. (Blir alltid en slö-variant när inte Markus är hemma)
Sen borde jag börja städa...
Sen borde jag försöka röja i tvättstugan...inte det lättaste med tanke på att anledningen till att det är stökigt där är att tvättmaskinen har pajat...Men förhoppningsvis blir det en ny inom en väldigt snar framtid! Just nu våldsgästar jag mamma och Carola med min smutsiga tvätt... Tack för att jag får tvätta hos er! :)

Sen borde jag försöka göra mig representabel...jag ska ju faktiskt vistas ute bland folk....föööööööööör....IDAG ÄR DET HOCKEY IGEN!!!! :)
Hoppas bara att det blir början på en trevlig kväll....en vinst skulle sitta fint, för att sedan vända kosan hemöver....hitta Markus i köket där han har förberett en middag för 8 personer....och sen bara njuta av den underbart goda maten (jag vet, för jag har smakat den förr) och det väldigt trevliga sällskap som familjen Winsa alltid bidrar med.

Så, nu är det dags att skrida till verket....ha det så bra så länge!

Upprättelse

Mitt senaste inlägg väckte känslor, så här kommer en förtydligande version! :)

När jag skrev att Anders var jättebra, så menade jag;


Han är jättebra på det han gör, nämligen bota onda ryggar. Markus däremot, han är inte begränsad till bara en sak, han är bra på ALLT!

När jag skrev att Anders var snygg, så menade jag;

Snygg...men ändå ljusår från Markus...

Men nu vänder jag på steken; borde inte Markus veta det här redan?! Borde inte han veta att det bara finns en man i mitt liv?!

Nu hoppas jag bara att ni läser det här med samma glimt i ögat som jag och Markus gör...:)
Trots allt så står jag ständigt i skuggan av Brooke Shields....och på senare dagar även i Jennifer Garners skugga...:)


Såååå skönt...jag är sååååå lycklig!

Mmmm...en mans händer...lite ansträngning...och sen bara total avslappning....
Helt allvarligt; vad tror ni att jag pratar om?! Snuskhumrar!!

Jag har varit hos naprapaten idag för att få ordning på min nacke/mina skuldror. Har haft ont sen i november och har försökt mig på massage för att bli fri det, men efter 5 gånger så konstaterade jag att det inte blir bättre, snarare sämre. Så det fanns inte mycket annat att göra än att boka in en tid hos Anders Schröder på Teamed. Han är verkligen jätte jätteduktig, och nej Markus, det säger jag inte bara för att han är snygg, han är bra! :)
Han gjorde så att det knakade hela vägen uppifrån nacken ända ner längs ryggraden....och vilken befrielse! Och sen tryckte han...fan vad han tryckte...och ooont gjorde det...men nu...ojojoj...jag känner mig som en ny människa! :) Lite öm bara, men det är ju inte konstigt.
Hoppas att det här gjorde susen nu, annars väntar en ny omgång på måndag.

Om jag var en sån som...

Jag ska dra lite bakgrund till det här inlägget först.

Inför den här säsongen så marknadsförde Timrå IK sina nya tröjar, och  till mångas förfäran så ändrade de färg på hemmastället från rött till vitt. Jag protesterade hej vilt och tyckte att det var vansinne...och tröjorna var ju dessutom riktigt fula, men som ett sant fan så böjde jag mig och köpte (helt enligt TIK´s plan) en ny tröja. Jag plus många andra ska tilläggas.

Nu till saken....

Om jag var en sån som hakade upp mig på oegentligheter....om jag var en sån som störde mig på saker som inte blir som utlovat...om jag var en sån som grubblade och funderade över saker som jag inte får att gå ihop....om jag var en sån som skulle bli helt galen av se röda tröjor på spelarna på en hemmamatch....då skulle jag gå i taket och överväga att kräva pengarna tillbaka för min skitfula vita tröja....

Men, nu är jag inte sån...och Timrå´s matchtröjor är väl inte röda....för den här bilden är ju från kvällens hemmamatch....



Söndag igen

Är det nån mer än jag som tycker att veckan endast består av måndagar och söndagar!? Veckorna bara rusar fram!

Idag har vi iallafall hunnit med litegrann.
Jag slapp morgonpromenaden med Atlas idag, så klockan var runt 10 när jag masade mig ur sängen, skönt! Tack för det Markus!
Sen efter lite påtande hemma så klädde vi oss och tog en prommis bort till brorsan och Sara, och där hade de precis avslutat frukosten, så det var bara att slå ner stjärten så var kaffet serverat. Perfekt! :)
Efter en trevlig pratstund så begav vi oss hemåt igen för att stoppa lite lunch i magen innan vi skulle göra oss klara för att åka och uppvakta Bobban som blev ett år äldre idag. Han leve; Hurra hurra hurra hurra!

Carola hade så snällt uppmärksammat att jag har en blekfet kropp, så hon bjöd med mig på en tripp till Timrå för lite solning. Åååh vad skönt det var! Nu gäller det bara att komma iväg snart igen för att man ska få lite färg som sitter några dagar iallafall. Men vi har en plan! :)

Nu ska jag ta och slänga ungarna i säng...och sen väntar; ni vet vad...?! :)

Repris

Japp, en repis av gårdagens inlägg;

Summa summarum, en mycket trevlig dag, från början till slut!
Eller förresten, det som skiljde sig igår från andra resor till paradisbadet, var att barnen skötte sig exemplariskt i bilen på väg upp och på väg hem. Inte en tillstymmelse till bråk och gnäll...helt underbart! :)

Vi badade från kl 10.30 till kl 15.30...tror jag att klockan var...ungarna var som tokiga...på slutet så var ungarna överallt, vi hann inte med... ögonen höll på att ploppa ur skallen på mig när jag såg Neo komma ensam i en av rutschkanorna. Inte för att han inte klarar av det, men ändå!

Efter badet så blev det såklart middag på Max, kan inte vara utan det efter en dag i badet. :)

På väg hem så ringde jag hundvakten för att varsko vår hemkomst och fick då svaret; Ni tänker väl inte hämta Atlas!??!
Men tyvärr så var jag tvungen att göra henne besviken, vi saknade ju honom! :)
Allt hade gått jättebra, och alla var så förtjusta i honom...jag fick till och med ett bud på honom...men 5000 var lite klent, så jag bestämde mig för att behålla honom! :)
Atlas hade till och med fått en liten bästis i 1,5 år gamla Albin...de hade lekt så jättebra hela dagen tillsammans.
Så med löftet om att vi säkert behöver hundvakt igen, så fick vi iallafall tillbaka vår hund. :)

Dagen avslutades på bästa sätt; Ryggläge i soffan, ett glas vin, ostbågar och ett par avsnitt Vänner! :)

Tack käre vän för att du ville vara med Atlas idag!!

Och tack fam Winsa för en jättetrevlig dag!

Bokslut

På många sätt och vis.
Men nu skulle jag bara vilja hoppa i säng och få sova lite inför morgondagen, men först ska vi avverka ett avsnitt Vänner och sen ska Atlas ut en sväng...men sen! :)

Imorgonbitti så åker jag och lämnar Atlas inne i stan (tack tack tack igen), och sen bär det av till Paradisbadet tillsammans med familjen Winsa. Det har blivit lite av en årlig tradition att åka dit i januari tillsammans...en mycket trevlig sådan. Och vi stannar alltid i Ullånger och köper kaffe på macken där. :)
Efter en dags badande så rundar vi av med middag på Max!
Väl hemma så brukar vi vara väldigt nöjda och belåtna....

Uppdateringen imorgon lär inte skilja sig mycket från den här...:)

Stående ovationer!

När klacken uppmanade resten av publiken att ställa sig upp så var det inte mycket att tveka på.
Vilken match!!
Trots att de hamnade i 0-1 underläge så kände jag mig aldrig orolig...och helt riktigt så fanns det ingen anledning till oro...4-1 talar sitt klara språk.
Lite förundrad bara över att Oscar Sundh blev matchens lirare... fast i och för sig, man skulle nog kunna ge priset till vilken spelare som helst idag.
Åhh, vad roligt det var...och ÄNTLIGEN en bra match i tre perioder!! :)
Det enda som var som lite smolk i bägaren var väl domaren...idag var inte Persson bra...inte idag heller rättare sagt.

Men men...matchen hade allt...till och med ett rallarslagsmål efter slutsignal. :)

Övriga resultat ikväll var väl oxå till någorlunda glädje....mycket viktigt nu när det börjar närma sig slutspel.



Dilemma; Hundvakt sökes

Ett av kraven från Markus när vi diskuterade hundköp var att vi måste ha någon som kunde passa hunden om vi skulle åka bort någonstans.
Det hade vi, men förutsättningar ändras ju ständigt och löften blir betydelselösa, det är ju så med livet, och nu står vi där.
Paradisbadet väntar på lördag, och det blir en alldeles för lång dag för att Atlas ska kunna vara själv...så nu måste jag försöka få tag i nån som kan ta hand om honom...

Nån frivillig?! :)



My own....

...my precious....

Ett fyrfaldigt leve för Marléne, hon leve; Hurra hurra hurra hurraaaaa!
Grattis gumman på din födelsedag!!

Kamera-rensning

Nu har jag kommit en liten bit på väg iallafall, halva antalet kort i kameran har blivit flyttad, men typiskt nog tog batteriet i kameran slut...ain´t life a bitch?!! :)
Men men, jag får ta resten nån annan dag...nån annan vecka...

Men här kommer några kort iallafall.



Atlas firar nyår! :)



Cool vinterbrud!



Humpe & Dumpe



Atlas tog chansen när vi lämnade huset utan att stänga grinden till vardagsrummet.

På återseende!

Redovisningsdax v. 2

Idag var det så dags att lämna redogörelse igen...och trots en riktigt odisciplinerad vecka så visade vågen att jag har gått ner ytterligare 0.6, alltså -2.8 på två veckor. Det får vara godkänt tycker jag. :)


Den här veckan känns inte som vändningen till ett hälsosamt liv...misstänker att det blir lite fusk även denna vecka...har faktiskt redan halkat dit.

I sollefteå idag så slank det ner ett wienerbröd med choklad på...inte hälsan precis, men ååååh vad gott det var! :)


Nu så

Det blev en dag med vab idag oxå...men imorgon ska jag jobba.
Är lite nervös för hur det ska gå med Atlas...han får följa med mig till jobbet och beroende på hur det går så kanske jag skjutsar hem honom vid lunch, och så får han vara ensam resten av dagen. Hoppas bara att han inte skvätter inne på kontoret...
Dagen idag har varit riktigt dålig ur rumsrenhets-perspektivet. Han har "sölat" så fort man har pratat med honom, trots att vi nyss varit ute... bådar inte gott inför morgondagen, men men....

Ja, så till kvällens match...Äntligen!! Äntligen klarade Timrå av att vända och avgöra i slutminut!! Det händer ju annars bara motståndarlagen, men idag var det vår tur!! Fan vad skönt!
Men eftersom det blev vinst idag, så lär de väl torska på lördag igen...

Jaja...nu ska jag försöka få Markus att sluta surra i telefon, så kanske det kan bli ett avsnitt med Vänner innan det är dags för sängen.

Go´natt.

Knoster

Idag är jag hemma med Nova...men det borde banne mig vara sista dagen av VAB nu...
Idag har hon inge feber, så imorgon blir det nog dagis.

Dagen som gått...hittills...

* Mamma kom och klippte klorna igen på Atlas, gick bättre idag än förra gången. Hon passade även på att klippa klorna på Rufus...men det gick sämre, blodvite uppstod, men ingen fara med det.

* Spelat fia med knuff med Nova...Jag vann! :)

* Varit ute med Atlas och Nova och lekt en stund.

* Forskat lite runt det fakta att Atlas bara har en testikel...

* Gått i taket över maken som tar egna initativ, trots att jag trodde att jag hade fått honom att förstå att det inte är uppskattat. Men nu tror jag att jag har fått honom att förstå...för stunden iallafall.

Nu är det dags att hämta hem Nebo...

See U

Kortfattat

* Armbågstackling a´la modo
*  Dålig fart
* Billiga mål
* Felpassningar

Men...
* Bra sista period
* Härliga junisar
* Kylig fingergest av Challe, loved it!!

Redovisningsdax

Nu har det gått en vecka av mitt nya liv och därmed dags att avlägga rapport. 

Veckan har gått bra...lite omständligt med allt som ska noteras bara, men det har inte varit alltför jobbigt att avstå allt gott.

Och tro det eller ej, men det har gett lite resultat i alla fall! :)

Efter en vecka, så har jag minskat i vikt med 2,2 kg! Tjohoooo! Men jag har lång väg kvar...huvva... men skam den som ger sig! 

Våga vägra vassen!!


Dagens citat

Och det skamliga är, han har så rätt!

Det här stod att läsa på Jimmy Hamrins blogg idag:

"Klacken var inte lika bra som senast men totalt sett ändå okej. Däremot så tycker jag att sittplatspubliken borde kunna hjälpa till bättre. Idag så var det Swedbank-klass. Det vill säga lite kyrkligt och andaktigt tyst och rörelsefritt."

Nu förstår ni kanske ännu bättre varför jag var tvungen att förklara det där med "Vakna sittplats" för killarna bakom mig...

Update

Match igår...och tre nya poäng! :)
Egentligen så var det en ganska tråkig match...kassaskåps-säker skulle man kunna säga.
Det enda som hindrade mig från att somna var att jag fick tjänsten som sms-uppdaterare i andra perioden. Kusin vitamin & co hade problem med tv:n, så tills det ordnade till sig så var jag deras länk till omvärlden. Jag gjorde inget bra jobb, men what the hell, det var ju första gången! :)

Bakom mig på hockeyn så sitter några expertkommentatorer, och det är nog inte en tyst sekund där bak, men jag brukar låta de hållas, även om de kommer med felaktig info. Men igår kunde jag inte vara tyst... när de för sjunde gången retade upp sig på att klacken sjöng; "Hata sittplats", ja då kunde jag inte vara tyst längre...så jag vände mig om och sa;

- " Vakna!"
- " Va´?!" svarade två fågelholkar.
- " De sjunger vakna! Vakna sittplats!" svarade jag.
- " Jahaaaa...säger de och skrattar....Ja, det verkar ju rimligare!"
- " Ja eller hur...?!"  :)

Väl hemma igen så blev det lite middag, sen en film med barnen...och när vi hade bäddat ner de, så umgicks vi med Vänner....Aaaaaaahh, de är underbara! :)
Lär nog bli lite sånt idag oxå!
Barnen och M är fortfarande sjuka så vi lär inte sätta foten utanför dörren idag heller... misstänker att Neo har öroninflammation...:(

Ha en bra dag ni friska!

Tröttsamt

Det blev en lång dag igår...men det var kanske bra att komma hemifrån ett tag, så att man orkar ta hand om alla sjuka och trotsiga barn här hemma sen.
Det är inte lätt med barn...men det är det väl å andra sidan ingen som har sagt heller...

M tänkte ta med barnen till McD för lunch, men eftersom vi har en väldigt trotsig liten kille här hemma just nu, så blev han kvar hemma med mig. Och som ni kanske förstår så är han inte jättenöjd över det beslutet...men snart är det dags för hockey, så då flyr jag fältet, då får M ta över.

Gud giv mig styrka...eller nåt sånt...

Gäsp

My God, vilken tråkig match...
Men jag måste ju ha väldigt konstiga riktlinjer, för vid varje spelarintervju så var alla så nöjda så?! I och för sig, de släppte ju inte en drös med mål, men de gjorde ju inga heller...och när de väl lyckas, ja då döms det bort... Men jag skulle vilja se den domare som vågar döma mål mot HV efter måndagens match i Ängelholm...
Jaja, en poäng blev det iallafall.
Nyförvärvet syntes knappt, men det gjorde ju ingen annan heller...vi får vänta med en bedömning tills efter lördagsmatchen.
Hoppas på en bättre match då.

Over ´n out!

Sjukstuga

Min andra dag med VAB.

Idag lät jag Nova stanna hemma, trots att hon inte var sjuk... men snacka om tur, efter lunch tog jag tempen på henne; 39.6.
Jag borde ha anat oråd, för när jag åkte till veterinären med Atlas, så låg alla tre och halvsov i våran säng. När jag kom hem sov alla som knockade.
Så mina två dagar hemma har endast bestått av att laga mat, ta tempen, ge alvedon och springa in och ut med Atlas...ja känns det som iallafall.
Men ikväll är det dags för lite hockey igen! :)
Ska bli spännande att se vad Timrås nya snygging kan åstadkomma. :) Ja, jag vet, att han är snygg har ingenting med saken att göra egentligen...:)

Imorgon ska jag iallafall jobba...då bär det av till Övik för ett möte, och sen är det helg igen.
Hoppas att nästa vecka blir en piggare vecka!

Over ´n out!

Forza Timrå

Sjukstuga

Imorgon är det dags för jobb och dagis...ja iallafall för halva familjen. Den andra halvan av familjen har insjuknat, Markus och Neo har feber, så de blir hemma imorgon.
Den här ledigheten har verkligen känts lång, men ändå är jag inte redo att börja jobba igen. Eller så är det kanske mest Atlas som inte är redo än... Är lite nervös inför hur det ska gå, men nu blir det ju lite av en mjukstart för honom.

En liten reflektion bara innan jag gör kväll...
Det är lustigt att mina negativa kommentarer om Modo alltid lockar "nya" läsare som måste lämna en kommentar... Fast det gör å andra sidan inte något, jag tycker om när folk lämnar sina synpunkter på det jag skriver. :)

Kryper till korset

Japp, det finns inget annat att göra.
Ja jag erkänner, jag hade helt fel... men vad fan gör det?! :)

Timrå tvålade dit grisgänget från Övik rejält!
Visst, jag tvekade när jag såg att Åkerlund skulle stå...och tvivlen blev inte mindre när han släpper in ett mål redan efter 27 sekunder, men sen...ojoj...jag fick återigen erkänna att jag haft fel. Men som sagt; vad fan gör det?!?!? :)

Modo hade ingenting att säga till om, om man bortser från några minuter i början av tredje... men det gick över, och timrå fortsatte att tåga på...sen tog frustrationen över hos modo-iterna och deras grishjärna gick på högvarv...Jesper Samuelsson kan vittna, han har nog skaplig känning av klubban som slashades över hans knä....
Blir så jävla tokig på sånna tilltag. Men vad annat kan man vänta sig...


Nä, nu ska jag inte sura, Timrå vann, och de gjorde det så jävla rättvist!


Heja Timrå!!


Inom kort...

...tänkte jag lägga upp lite bilder från de senaste dagarna...
Men int´ nu.

To be continued! :)


Förresten...ikväll åker vi på spö igen. :(


Ja må hon leva..

...ja må hon leva... ja må hon leva uti hundrade år!

Idag är det Susens födelsedag!
Visst hör du sången från Bergeforsen?! :)

Ett stort grattis från oss!!


Lugnt på fronten

Det har inte blivit mycket skrivit här på sistone...men det händer lite mer i livet nu än vad det brukar göra.
Ledigheten har varit helt underbar...livet leker... vi leker...
Barnen lär sig åka slalom för fullt, Atlas lär sig inte vara rumsren och vi hinner med allt och ingenting.

Barnen har sovit hos sin faster, så vi ska snart iväg och hämta dom. Sen ska vi ev. hälsa på svärmor & co en sväng, och sen vankas födelsedagsfirande av Susen.
Och sen var den här dagen oxå slut.

Det har spelats hockey...inga kommentarer... imorgon är det dags igen.

See U later...

Lovely

Igår visade barnen klart och tydligt att de var less på oss...bråk, grin och skrik hela dagen...antingen det eller så var de bara trötta efter nyårsafton. Oavsett hur det var, så löste vi problemet med att leja mamma och pappa som barnvakt för natten.
Så efter att vi skjutsat dit barnen så åkte vi och satte oss på pizzerian i sörberge och bara njöt av lugnet.
Sen väntade en helkväll med Vänner. Det måste vara 5:e gången vi kör igenom serien nu. Lika roligt varje gång! :)

Imorse vaknade vi kl 9 av att Atlas vaknade till liv, och då är det bråttom, speciellt som han sov så länge, men vi lyckades inte riktigt. Men det mesta hamnade ute iallafall. :)

Barnen skulle hänga med mamma och pappa till Birsta en sväng innan de kommer hem igen, men sen väntar besök av Jocke, Helena och lilla Betty, och Nova ska få leka lite med Emma!

Kan bli en bra dag känner jag...

Tack mamma och pappa för att barnen fick sova hos er!

Ett nytt år blev det

Igår började vi dagen med att åka lite madrass i pulkabacken på BSK. Redan i första åket gjorde jag och Nova en vurpa, hon hamnade i snön med ansiktet först och jag druttade omkull med ett ryck, och där kom värken i nacken som ett brev på posten.
Men inte så illa att vi inte kunde fortsätta åka.

Senare kom nästa brev med posten; Fredde. Bobban hade skjutsat ut honom till oss för en övernattning.
Tanken var att även familjen Hallin/Lindström skulle komma, men de hade magsjuka, så efter moget övervägande så ställde vi in det.
Kvällen fortskred i ett väldigt behagligt tempo, vi åt, vi promenerade, åt lite mer, tittade på Vänner, sköt lite raketer, tittade på mer Vänner, det nya året kom (helt obemärkt)...och 00.45 somnade jag.

Idag har jag väldigt ont i nacken...har varit till mamsen för att hämta en riskudde som jag strax ska gå och värma...
Bra start på det nya året....

RSS 2.0