Är huvudet dumt...

...får kroppen lida.

Jag vet inte hur många gånger tidigare som jag har konstaterat att jag inte är gjord för hushållsarbete, och nu kan jag lägga till utomhusarbete till listan över saker som jag borde avstå.

Den här dagen har verkligen gått i huslighetstecknet. Imorse efter frukost tog jag med mig barnen för att åka och storhandla, medans M gick lös med slipklossen på övervåningen. Men innan vi tog tag i handlandet så svängde vi in till min farmor och hälsade på en stund. Hon var nog jättetrött när vi gick därifrån, för barnen hade verkligen inget problem med talet idag... deras munnar gick i ett! :) Men farmor verkade ändå nöjd med vårat besök, och det är ju huvudsaken. :)

Efter handlingen så gjorde jag iordning lite lunch, och sen gick vi ut allihopa. Det krattades och städades på gården, och M bytte ut några av fasadlamporna, det blir nog bra  när det är klart.
Inomhus fortsatte sedan arbetet med tvätt, renbäddning,matlaning, dammsugning och åter igen slipande.

Det är inte bara barnen som kommer att somna gott ikväll...

Kommentarer
Postat av: Linda

Herregud, vad du/ni jobbat =O)



Tror du Arvid var arg när han fick gå hem från hockeyn?! Grina och skällde hela vägen till bilen. Men eftersom våra vänner ville åka hem, så kände jag att åkte vi inte då, hade man ju hamna i de enorma bilköerna.



2008-10-27 @ 13:33:23
URL: http://killmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0