5000 riksdaler...

...hade det kunnat bli!

Förväntningarna var högt ställda när jag åkte för att hämta upp Cocarola. Vi använde oss av ett oprövat kort för att öka chanserna till vinst; vi tog Markus bling bling by Opel till Kovland. Ingen av de andra bilarna har ju fört någon tur med sig, så vi tänkte; Why not?! Det är ju ändå bara en massa tanter och gubbar där som inte alls bryr sig om att det ser ut som att självaste Puff Daddy´s pimpade bil rullar in...(jaja, jag vet att han aldrig skulle behöva åka opel, men ni fattar nog vad jag menar!)
Väl där så konstaterade vi att vår plats fanns ledig, så vi rullade in där lite fint och kände oss nöjda och förväntansfulla.
Vi blickade runt och kunde lugnt konstatera att halva släkten var på plats, som vanligt! :) Minus mamma då, som just nu befinner sig på soligare breddgrader och sitter förmodligen i skrivande stund och åtnjuter ett glas vin, förmodligen inte kvällens första. Fan vad avis man blir...

Första rundan på bingon liknade ingenting.... totalt kaos. Det började med att de inte fick ordning på högtalarna, så vi var ju lite smånervösa över att vi inte skulle höra något, men det löste de i sista sekund. Sen tabbade sig kontrollanterna redan på första bingon...de ropade försent, så utroparen ville att bingon skulle vara överspelad... men det ville inte tanterna och farbröderna på parkeringen (inte vi heller) så det utbröt ett inferno av tutor... alla la sig på signalhornen för att visa sitt missnöje, självklart skulle det vara bingo! Och han fick så lov att ändra sig. Rättvisa hade skipats! :)

Kvällen rullade förbi i en väldans fart, och så gjorde siffrorna oxå, men de ville inte placera sig i någon som helst ordning, så det blev inte så mycket spänning... Inte förrän det var dags för 5000 kronors bingon. Då ramlade siffrorna på plats för mig, och till slut var det bara nr 39 kvar... och det gick säkert 5-6 rop, men ingen nr 39...Men spännande var det! :)

Trots att det inte blev någon bingo, så kände vi oss väldigt nöjda med kvällen, och ser fram emot nästa tisdag då det är dags igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0